26 / 04 / 2024

Ytong bilecik fabrikası

Ytong bilecik fabrikası

Bu yıl kuruluşunun 50’nci yılını kutlayan Ytong, dünyanın en büyük Ytong fabrikası olmayı hedefliyor...

Türk Ytong Dilovası fabrikasının inşaatı başladı!

Türk Ytong'un, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurmayı planladığı ytong fabrikasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Türk Ytong, dünyanın en büyük fabrikasını Gebze'de kuracak!

TOKİ, Türk Ytong’un Pendik’te bulunan 53 yıllık fabrikasını kamulaştırdı. Dev arazi yeşil alan olacak. Türk Ytong da Gebze’ye dünyadaki en büyük Ytong fabrikasını kuracak.

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Bilecik'te açılacak!

Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurd

Mualla Sidal Bilecik’te tuğla fabrikası kurdu!

Eşini 1996’da trafik kazasında kaybedince aile şirketinin başına geçen Mualla Sidal, piyasada bugün işi hakkıyla yapan ateş tuğlası üreticisi oldu. Bu alandaki en büyük fabrikayı da Bilecik Bozüyük’te kurdu.

Ytong dünyanın ilk yeşil fabrikasını açacak!

"Kalite ve Eneıji Tasarrufu"yla özdeşleşen, san ambalajıyla inşaat sektörünün simgesi olan jenerik marka Ytong'un 51. yaşı, tüm fabrikalarında çalışanlara yönelik düzenlenen etkinliklerle kutlandı...

Elginkan Grubu Bilecik'te seramik fabrikası kuruyor!

E.C.A markasıyla tanınan Elginkan Grubu, Bilecik'te tahsisini tamamladığı 700 bin metrekarelik arazide yeni yatırıma başlıyor. 50 milyon euro yatırımla orta ve üst segment seramik üretilecek fabrikada ilk aşamada 1000 kişiye istihdam sağlanacak

Türk Ytong Kocaeli fabrikası dünyanın ilk yeşil Ytong tesisi olacak!

Gaz beton üretiminin Türkiye’deki lider kuruluşu Türk Ytong, Çatalca’da inşaatı süren yeni fabrikası ve Bilecik tesisinde gerçekleştireceği kapasite artışı ile dünyanın en büyük Ytong üreticisi olacak.

Ytong Çatalca ve Bilecik'te arttıracağı kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak!

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Türk Ytong Çatalca’da fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel Bursa'da düzenlediği basın toplantısında şirketin 5. fabrikası olan ve 2(X)8 yılı sonlarında faaliyete geçen Bilecik tesislerinden Güney Marmara Bölgesi'ne yıllık 250 bin metre küpe sevkiyat yapıldığını bildirdi.

Türk Ytong 6. fabrikasını Çatalca’da kuruyor!

Fabrikanın 2015 yılı Haziran ayında üretime başlamasıyla yıllık 2,5 milyon metre küp ytong üreteceklerini belirten şirket genel müdürü Gökhan Erel, 50 yılda ürettikleri ytongla 10 milyar dolarlık enerji tasarrufunda bulunduklarını söyledi...

Türk Ytong Antalya'da ikinci bir üretim tesisi kurmayı planlıyor!

Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümü etkinliklerini sürdürüyor. Yarım asırlık başarısının coşkusunu her bir fabrikasındaki çalışanlarıyla birlikte kutlamak için düzenlenen “Ytong Fabrika Günleri”, Antalya Fabrikası’ndaki buluşmayla devam etti.

Türk Ytong Fabrika Günleri Tekirdağ fabrikasında başladı!

Türk Ytong, 50. kuruluş yıldönümünü kutladığı etkinliklerine “Ytong Fabrika Günleri” ile devam ediyor. “Ytong Fabrika Günleri” etkinliklerinin ilki 2 Ekim ’de Tekirdağ Fabrikası ’nda yapıldı.

Ytong bilecik fabrikası Haberi

Ytong bilecik fabrikası


Bu yıl kuruluşunun 50’nci yılını kutlayan Ytong, Türkiye’deki ilk fabrikasını 1965 yılında Pendik’te açmıştı. 1996’da Tekirdağ-Saray’da, 1998’de Antalya’da ve Gaziantep’te fabrikalar kurarak büyümeyi sürdüren şirket, 2008 yılında Bilecik’te en modem fabrikasını faaliyete geçirdi.


Geride bırakılan 50 yıllık dönemde toplam 21 milyon metreküplük Ytong malzemesi ürettiklerini söyleyen Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, geçen yıl inşaat sektörünün büyüme hızının üzerinde bir büyüme gerçekleştirdiklerini ve sektörde yüzde 60’lık pazar payıyla lider konumda olduklannı söylüyor.


Aynı zamanda Ytong üretiminde, Türkiye’nin Avrupa’nın ikinci büyük üretici ülkesi olduğuna da değinen Erel, “Şu an 2 milyon metreküp Ytong malzemesi üretimi kapasitesine ulaştık. Bu kapasite ile yılda 150 - 200 bin konut için malzeme üretebiliyoruz. Bilecik fabrikamız Ytong üretiminde, dünyadaki en modern üretim tesisi. Fabrikanın kademeli kapasite artışları...