26 / 04 / 2024

Ytong Kocaeli Çatalca

Ytong Kocaeli Çatalca

Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel; Kocaeli'ye yatırım yapacağız Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli'ye önümüzdeki 5-6 yıl içinde yatırım yapacaklarını açıkladı.

Türk Ytong Dilovası fabrikasının inşaatı başladı!

Türk Ytong'un, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kurmayı planladığı ytong fabrikasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Multipor, artık Türkiye'de!

Türk Ytong’un Çatalca’daki yeni tesisinde üretimine başlanan mineral esaslı Multipor Isı Yalıtım Levhası, yüzde 100 yangın dayanımı ve maksimum enerji tasarrufu ile dikkat çekiyor.

Ytong'dan Çatalca'ya çevre dostu bina yatırımı!

Türk inşaat sektörünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Ytong, İstanbul-Çatalca'da 30 milyon euro'luk yatırımla, yüksek teknolojili yeni üretim tesisini devreye aldı.

Ytong, Çatalca'da ilk yeşil tesisini kurdu!

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

Ytong Kocaeli'ye yatırım yapacak!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, Şirket Danışmanı Nuri Ertokat, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, Sorumlu Bölge Şefi Hasan Ovalı, Yelken Kulübü'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ytong, Kocaeli Çatalca'da 30 milyon liralık fabrika inşa edecek!

Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel; Kocaeli'ye yatırım yapacağız Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, düzenlediği basın toplantısıyla Kocaeli'ye önümüzdeki 5-6 yıl içinde yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ytong, Kocaeli'de fabrika kuracak!

52 yıldır yapı malzemesi sektöründe bulunan Türk Ytong'un Genel Müdürü Gökhan Erel, 5 yıl içerisinde yaklaşık 200 kişiyi istihdam edebilecek kapasitede fabrika kurmayı planladıklarını duyurdu

Ytong Trabzon'a fabrika kuracak!

Türk Ytong, Varlıbaş Holding ile birlikte Trabzon'da bir fabrika kurmayı planlıyor. Fabrika 30 milyon Euro'ya mal olacak ve üç yıl sonra faaliyete geçecek. Şirket, mayıs ayında Çatalca'da da bir fabrika açacak.

Türk Ytong Kocaeli fabrikası dünyanın ilk yeşil Ytong tesisi olacak!

Gaz beton üretiminin Türkiye’deki lider kuruluşu Türk Ytong, Çatalca’da inşaatı süren yeni fabrikası ve Bilecik tesisinde gerçekleştireceği kapasite artışı ile dünyanın en büyük Ytong üreticisi olacak.

Ytong Çatalca ve Bilecik'te arttıracağı kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak!

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Türk Ytong Çatalca’da fabrika kuruyor!

Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel Bursa'da düzenlediği basın toplantısında şirketin 5. fabrikası olan ve 2(X)8 yılı sonlarında faaliyete geçen Bilecik tesislerinden Güney Marmara Bölgesi'ne yıllık 250 bin metre küpe sevkiyat yapıldığını bildirdi.

Türk Ytong 6. fabrikasını Çatalca’da kuruyor!

Fabrikanın 2015 yılı Haziran ayında üretime başlamasıyla yıllık 2,5 milyon metre küp ytong üreteceklerini belirten şirket genel müdürü Gökhan Erel, 50 yılda ürettikleri ytongla 10 milyar dolarlık enerji tasarrufunda bulunduklarını söyledi...

TOKİ Kocaeli Gölcük'te 97 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli-Gölcük Toplu Konut Uygulaması kapsamında 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Ytong Kocaeli Çatalca Haberi

Ytong Kocaeli Çatalca



51 yıldır ülkemizde yapı malzemesi alanında faaliyet gösteren Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, şirket danışmanı Nuri Ertokat, satış ve pazarlama genel müdür yardımcısı Tolga Öztoprak, sorumlu bölge şefi Hasan Ovalı, dün Yelken Kulübü'nde bir toplantı düzenledi. 


Kocaeli bölgesinin inşaat sektörü açısından önemine değinilen toplantıda, genel müdür Erel Kocaeli'de her yıl 5 bin konuta ürün verildiğinin altı çizildi. 


6 SAAT DAYANABİLİR 


Genel müdür Gökhan Erel, Bilecik'teki fabrikalarında kapasite artışına gidileceğini ve yakın bir zamanda da Çatalca'da 30 milyon liralık yatırımla yeni bir fabrika yapılacaklarını söyledi. Erel, "Kocaeli bölgesi bizim için çok önemli. Türkiye'nin ilerleyebilmesi için sanayi bölgeleri bizler için önemli. Sanayi bölgelerinin önemli ölümü de kimya tesisi. Kimya dediğimizde de bizim ürünlerimiz bölgelerde önem kazanıyor. Ytong donatılı paneller uygun kalınlıklarda kullanıldığında, duvarın...