25 / 04 / 2024

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Yücesoy Kuzeyşehir'de teslimler başladı!

 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken İzmir Yücesoy Kuzeyşehir projesinde daire teslimleri başladı. 

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yücesoy Yapı Denetim Limited Şirketi  Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  İsmail Yücesoy tarafından kuruldu.

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Zsy Yapı Denetim Limited Şirketi  Sancaktepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Yusuf Yücesoy tarafından kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Trakia Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakia Yapı İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Çetin Yücesoy ve Zülküf Ayık ortaklığında kuruldu. 

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede?

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kuzey Şehir Koru projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi bulunuyor. 

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları Haberi

Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları

2 blokta 140 daire ve 13 dükkandan oluşan Yücesoy Santrall projesi  İzmir Bornova'da Yaşar Üniversitesi'ne yakın mesafede hayata geçiriliyor. 

 4 bin 46 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Yücesoy Santrall projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.

"Bornova'nın enerjisi Santral ile yükseliyor" sloganı ile tanıtılan Yücesoy Santrall Evleri'nde daire büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimlerinin 26 ay sonra yapılması planlanıyor.  
 
Yücesoy Santrall Bornova satılık ev fiyatları!

-1+1 Köşe dairelerin liste fiyatı :   415 bin  TL ‘ den  

-1+1 Suit dairelerin liste fiyatı:    439 bin TL’ den  

 -1+1 Plus  dairelerin liste fiyatı:    538 bin TL ‘ den 

 - 2+1 Suit dairelerin liste fiyatı:    550  bin TL’ den 

-...