29 / 03 / 2024

yüksel seramik katolog

yüksel seramik katolog

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Kanal İstanbul’un etüt ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Çılgın Proje olarak bilinen Kanal İstanbul’un etüt projesi için ihale gerçekleşti. İhaleye sadece Yüksel Proje katıldı. Firma, ihaleyi 34 milyon 990 milyon TL bedelle kazandı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

İnşaat Mühendisi Yüksel Ünsal vefat etti!

İTÜ İnşaat 1951 Mezunu Yüksel Ünsal vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat 1951 Mezunları taziye ilanı yayınlattı.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yüksel imzasıyla kuruldu.

yüksel seramik katolog Haberi

yüksel seramik katolog


Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıkmaya hazırlanıyor.


Dünya seramik  sektöründe sağlam adımlarla ilerleyen Yüksel Seramik, 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’nin Orlando kentinde düzenlenecek alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olan COVERINGS 2015’ de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.  


2014 yılında Türk Seramik markaları arasında “en iyi çıkış yapan marka” ödülünü alan Yüksel Seramik yapmakta olduğu yeni yatırımlar ile sektörde yenilikçi bir marka olma yolunda ilerliyor. 


Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Metin Mutlu, “Uzun süredir İhracat yaptığımız A.B.D bizim için önemli bir pazar bu yılda profesyoneller için kaliteli ve inovatif çözümler sunan 2015 koleksiyonumuza ait yeni ebat ürünlerimiz ile fuarda fark yaratacağız. Ürünlerimiz, özellikle projeler için farklı talep ve ihtiyaçlara yönelik alternatifler sunuyor. Yeni koleksiyonumuza ait...