28 / 03 / 2024

yünanistan havalimanı satış

yünanistan havalimanı satış

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001 yılında 2.1 milyar euroya maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

Sani Şener: Dünyada 1 ya da 2 büyük havalimanı satın alacak duruma sahibiz!

TAV CEO’su Sani Şener, yurtdışındaki havalimanı ihalelerini yakından takip ettiklerini belirterek “Dünyada 1 ya da 2 büyük havalimanı satın alacak, yapacak veya yatırımını yapacak finansal ve operasyonel kabiliyete sahibiz” dedi

Asude Yaşam Sefaköy'de konut satışları başladı!

Her mevsim renkli bir yaşam imkanı sunan ve Atatürk Havalimanı’na yalnızca 5 dakika mesafede inşa edilen Asude Yaşam Sefaköy’de konut satışları başladı.

West Wall Marina'nın yüzde 40'ı satıldı!

Durak Plus Gayrimenkul'un Beylikdüzü Yakuplu'da 62 bin dönümlük alan üzerine inşa ettiği West Wall Marine'de, 64 villanın yüzde 40'ı satıldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, peşin alımların daha yüksek olduğunu kaydetti

Demir La Vida Büyükçekmece satış ofisi!

Demir La Vida Büyükçekmece satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı!

Geçen ay satışa açılan Dumankaya Mozaik'in ilk etabındaki konutların yüzde 60'ı satıldı. Metrekaresi 3 bin £00 TL'den sunulan projede, 799 konut bulunuyor. Projede fiyatlar 154 bin liradan başlıyor.

Lavinya Marmara Büyükçekmece satış ofisi!

Lavinya Marmara Büyükçekmece satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 864 41 61-0212 864 38 61. İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen projede satış sürecine başlandı...

Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire!

İçerisinde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, otopark gibi sosyal olanakların yer aldığı Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kurtköy W Roof satış ofisi!

Kurtköy W Roof satış ofisi iletişim bilgisi ve açık adresi haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy W Roof projesinde konutların 2015 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Bakırköy İncirli Konakları satılık daire!

Gültaş İnşaat projesi olan ve İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa edilen Bakırköy İncirli Konakları satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz.Bakırköy İncirli Konakları satılık daire fiyatları 325 bin dolardan başlıyor.

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatları!

Kartal Deniz Yıldızı satış fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Deniz Yıldızı Kartal projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut...

Allure Tower'ın yüzde 40'ı satıldı!

İstanbul’un köklü yerleşim merkezlerinden Avcılar E-5 üzerinde, Doruk GYO Şehircilik tarafından inşa edilen Allure Tower, kullanıcılar kadar yatırımcıların da gözdesi oldu. Deniz ve göl manzarasını gören 400 konuttan oluşan projenin yüzde 40’ı satıldı.

Demir La Vida Büyükçekmece satış ofisi!

Demir La Vida Büyükçekmece satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Demir La Vida Evleri projesinde daire fiyatları 201 bin liradan başlıyor...

yünanistan havalimanı satış Haberi

yünanistan havalimanı satış

Yunan Özelleştirme Dairesi TAIPED, ülkenin en büyük havalimanı olan Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın yüzde 30'unun özelleştirileceğini açıkladı. YeniŞafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; TAIPED, Atina Uluslararası Havalimanı SA'nın (AIA) yüzde 30 hissesinin satışı için talep topluyor.

TAIPED ilgilenenlerin 30 eylül tarihine kadar başvurması gerektiği ifade ediliyor. Bugün yapılan duyuruda iki aşamalı bir özelleştirme yapılacağı kaydedildi. Buna göre önce bir öneleme yapılacak ardından da bağlayıcı teklifler alınacak.

AIA'nın yüzde 25 hissesi hükümet, yüzde 30'u da özelleştirme idaresi altında. Kalan hisseler ise Almanya merkezli havalimanı işletmecisi AviAlliance ve Yunan Copuzelos'ta.

Yunanistan, ekonomik krizi aşmak için 2010'dan beri üç uluslararası kurtarma paketi talep etmiş ve özelleştirmeler vadedilen ekonomik reformların önemli ayaklarından birini meydana getiriyor.