24 / 04 / 2024

yunus emre kültür merkezi kirası

yunus emre kültür merkezi kirası

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Belgrad Türk Kültür Merkezi Pazartesi günü açılacak!

Yunus Emre Enstitüsü Belgrad Türk Kültür Merkezi'nin resmi açılışı, Başbakan Davutoğlu tarafından yapılacak. Aslantaş, Belgrad'da geçen mayıs ayında faaliyete başlayan merkezin resmi açılışının pazartesi günü yapılacağını söyledi.

Katar'da Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Katar'ın başkenti Doha'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Belgrad'da faaliyete başladı!

Dünyanın değişik ülkelerinde 40'a yakın merkezi bulunan Yunus Emre Türk Kültür Merkezi, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da da faaliyete başladı.

Yunus Emre Küçük kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürü Yunus Emre Küçük kimdir? Yunus Emre Küçük, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yunus Emre Küçük ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Gürbüz Karakuş, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi'ni ziyaret etti!

Palandöken İlçe Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesine yaptırılan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini gezen Palandöken İlçe Kaymakamı Gürbüz Karakuş, tesislere hayran kaldı...

Bergama'nın kültür merkezi festivalin favorisi oldu!

Bergama'nın kültür ve sosyal hayatını farklı bir noktaya taşıması planlanan Bergama Kültür Merkezi, dünyanın ilgisini çekti. Emre Arolat Mimarlık imzasını taşıyan Bergama Kültür Merkezi Projesi "Kültür Yapıları" kategorisinde finale kaldı.

Toroslar Yunus Emre Kültür Merkezi kapılarını açtı!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından 12 bin metrekare alanda inşa edilen Yunus Emre Kültür Merkezi, kapılarını 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde açtı...

yunus emre kültür merkezi kirası Haberi

yunus emre kültür merkezi kirası

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'ndeki Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek. İhale 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
İzmit İlçesi, Körfez Mah. Yunus Emre Kültür Merkezi İçi, Zemin Kat; 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26; 1.Kat; 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Nolu toplam 1352 m² “Büro” işyerlerinin, Aylık 62.000,00-TL+KDV muhammen kira bedeli üzerinden 18 Mart 2020 günü 10:00’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda 10 (on) yıl süre ile 2886 sayılı DİK. 36. ve 37. Mad. hükümlerine göre Kapalı Teklif Usulü ile kiralama ihalesi yapılacaktır.
İSTEKLİLERDE ARANACAK BELGELER:
1 - İhale şartname bedeline ait makbuz aslı (1.000,00-TL) (KBB....