17 / 05 / 2024

Yunus Kahraman

Yunus Kahraman

Minyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kahraman tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Kale Caddesi'nde kuruldu.

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Yunus Kahraman tarafından kuruldu.

Kartal'da çöken binanın yanındaki Yunus Apartmanı yıkılıyor!

Kartal’da çöken ve 21 cana mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yanında bulunan Yunus Apartmanı da göçme tehlikesi nedeniyle yıkılıyor.

Yunus apartmanı sakinlerine yapılacak yardım tutarı belli oldu!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğinde yer alan ve riskli olduğu gerekçesi yıkımına başlanan 10 katlı Yunus Apartmanı sakinlerine daire başı 25 bin lira eşya, 5 bin lira taşınma yardımı verileceği belirtildi.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Yunus Baydar kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Ardahan Belediye Başkan Adayı olan Yunus Baydar kimdir? AKP Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Grup Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Akan tarafından kuruldu. 

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Eminevim'in acı günü! Yunus Can vefat etti!

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Yunus Kahraman Haberi

Yunus Kahraman

Minyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Kahraman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Minyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...