23 / 04 / 2024

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi temel atma töreni

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi temel atma töreni

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Adana Yüreğir'de 825 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 8 iş yeri!

Adana ili Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yerini satıyor. İşte o arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Adana Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka, Seyhan ve Taşçı mahallelerinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Adana Yüreğir Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 2 iş yeri!

Adana İli Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan 2 adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 7 milyon 983 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Yüreğir'de 94.3 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, Adana İli, Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi'nde arsa karşılığında yangın acil durum ünitelerinin projesine göre anahtar teslimi yaptırılması işini 94 milyon 304 bin TL'ye ihale edecek.

Adana Yüreğir'de 77 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Seyhan Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsası vasıflı gayrimenkul 77 milyon 193 bin 662 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Yüreğir'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kargir depo ve arsası vasıflı gayrimenkul 7 milyon 834 bin 361 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana Yüreğir'de 8.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana İli, Yüreğir İlçesi, Taşçı Mahallesi'nde yer alan beş katlı fabrika binası ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 8 milyon 874 bin 571 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yüreğir'de 13.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 adet arsa toplamda 13 milyon 604 bin 143 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Adana Yüreğir'de 20 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka, Havutlu, Balcalı, Seyhan Mahallelerindeki 6 arsayı ihale ile satıyor...

Yüreğir Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 2 işyeri!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka (Atakent) Mahallesi'ndeki 2 işyerini ihale ile satıyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

Yüreğir'de 8.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet arsa toplamda 8 milyon 845 bin 205 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Adana Yüreğir'de 20.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka ve Köprülü Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Nisan'da yapılacak..

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi temel atma töreni Haberi

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi temel atma töreni

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı...Temel atma töreni, Adana Vali Yardımcısı Cengiz Horozoglu, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüregir Belediyesi Başkan Vekili Burhan Ülger, Adana ESÖB ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ve Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Yönetim Kumlu Üyesi, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı ile CHP Seyhan İlçe Başkanı Ubeydullah Kolcu, Adana Milletvekili Adaylan Burhanettin Bulut ve Rukiye Çinkılıç ile Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Abdusselam Mortepe, Yeşil inşaat Sahibi Mehmet...