25 / 04 / 2024

Yurtbay vintage serisi

Yurtbay vintage serisi

Bulunduğu mekâna kaliteli görünüm kazandıran, yıllar geçse de popülerliğini kaybetmeyen bir malzemedir ahşap. Yurtbay Seramik, Vintage ve Foresta Serileri ile sizi ahşap dokulu ürünler dünyasına çağırıyor.

Homend Vintage çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde yüzde 50'ye varan indirim! 6 Haziran 2022 fiyat listesi

Homend Vintage serisi çaycı, mutfak robotu ve filtre kahve makinesinde sepette yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Homend Vintage serisi ürünlerinin fiyatları kaç TL? İşte 6 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Yurtbay Seramik'ten Topkapı Serisi!

Yurtbay Seramik, yüzlerce yıllık geçmişi olan saray motiflerini, geleneksel ile moderni, incelikle birleştiren çizgileriyle Topkapı Serisi’nde seramik karolara yansıtıyor.

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone Serisi ile duvarlarınız boş kalması!

Panel duvarlarda tuğla görünümü elde etmek isteyen, natürel ve soft dekorasyon stiline ilgi duyan herkes için Yurtbay Seramik, Brick Stone Serisi’ni öneriyor.

Franke'den Trendline Vintage Serisi!

Franke, Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile canlandırıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış Franke, ürün gamına eklediği renkli ürünleri ile alışılmış ankastre çizgisinin dışına çıkıyor.

Kalebodur Vintage Light ile dinlendirici mekanlar!

Kalebodur, şehrin karmaşasından biraz olsun kurtulmak isteyenler için, doğal ahşabın sıcaklığı ile natürel renkleri porselen karoda buluşturduğu yeni serisi Vintage Light ile şık ve dinlendirici odalar yaratıyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'ten Gusto serisi!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Yaşam alanlarını saracak doğal bir sıcaklık hissi uyandıran seri, renkli ahşap dokusunu seramiğin avantajlarıyla birlikte sunuyor.

Yurtbay Seramik yeni serisi Gusto’yu öneriyor!

Yurtbay Seramik, evinin en güzel sonbahar halini görmek isteyenlere doğadan ilham alan Gusto’yu öneriyor. Gusto, ahşap dokusuyla sonbaharın davetkâr renkleri eşliğinde bulunduğu ortamı renklendiriyor.

Yurtbay vintage serisi Haberi

Yurtbay vintage serisi

Digital teknolojiyle ahşabın tüm güzelliği ve sıcaklığını seramiğe yansıtan Vintage ve Foresta Serileri, kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik sağlarken, minimalist ve modern gibi birçok tarzla bütünleşiyor. Seriler, özel doku efekti sayesinde yaşam alanlarında renkli ahşap etkisi yaratma imkânı sunuyor.


Vintage’nin yer dekorlarıyla eş desenler duvarda Foresta ile devam ederek bütünlük sağlıyor. Karışık renklerdeki Vintage Serisi, Foresta’nın karışık ve mavi renkleriyle, mat dokusuyla uyumu gözler önüne seriyor. Foresta Serisi, 25 x 45 ebatlarında, Vintage Serisi ise15x60 ebatlarında satışa sunuluyor. 


Vintage ve Foresta Serileri, dekorasyonunuzda canlılık ve ferahlık hissini canlı tutmayı...