26 / 04 / 2024

yurtdışı müteahhitlik hizmetleri

yurtdışı müteahhitlik hizmetleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sektörün yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinde bugüne kadar 124 ülkede 386 milyar dolar tutarında 9 bin 782 projeye imza attığını söyledi...

Yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ivme kazanacak!

Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu, yeni Ticaret Bakanı Pekcan’ı ziyaret etti. 

Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde yüzde 64 düşüş!

Yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde Türkiye'nin payı bu yıl yüzde 64 azaldı. Üstlenilen iş sayısı 92'ye, iş tutarı da 7.7 milyar dolara geriledi.

Müteahhide özel akreditasyon!

Bakan Çağlayan: Yurtdışı müteahhitlere akreditasyon sistemi getireceğiz" dedi

Müteahhitlikte "yurtdışı atılım" toplantısı yapıldı

Müteahhitlik sektörünün yurtdışı faaliyetlerinin ve iş hacminin artırılması amacıyla, Bakan Çağlayan'ın başkanlığında  DTM bir toplantı yapıldı

İnşaat sektöründe umutlar konut projelerine bağlandı

Küresel krizden en çok etkilenen inşaat sektöründe umutlar bu yılın ikinci yarısındaki konut projelerine bağlandı

İzmirli müteahhitler tek çatı altında toplanacak!

İzmirli müteahhitler, sorunlarını daha iyi duyurmak için, kentteki 8 derneği tek çatı altına toplayacaklar

Yurtdışı müteahhitlik için teminat mektubu yeniden ele alınacak

Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Türkiye Müteahhitler Birliği'nin "Gündem 2009" toplantısına katıldı

Hükümetten işsize ve müteahhite özel destek geliyor

Hükümet, istihdamın arttırılması için müteahhitlerin yurtdışındaki hizmetleri için Teminat Mektubu Garanti Fonu'nu devreye sokacak

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flex Yapı Müteahhitlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Ulaş Kahraman tarafından kuruldu.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik 2021!

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hatem Keleş ve Veysel Karani Karadağ tarafından kuruldu.

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Najıb Dwıdarı tarafından kuruldu.

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk tarafından kuruldu.

yurtdışı müteahhitlik hizmetleri Haberi

yurtdışı müteahhitlik hizmetleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bir otelde düzenlenen Türkiye Müteahhitler Birliği Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesine girmeyi başaran ve inşaat sektöründe devler liginde faaliyetlerini sürdüren müteahhitlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; inşaat sektörünün doğrudan ve dolaylı etkileriyle her dönemde ekonominin en önemli lokomotiflerinden biri olduğunu belirten Oktay, sektörün canlılığı ve ekonomiye yaptığı katkıyla, ülkelerin gelişmesine, büyümesine, refah artışına ve hayat kalitesinin yükselmesine aynı anda katkı sağladığını ifade etti. 

Oktay, her büyük projenin ilk adımının inşaat ile başladığını, önce yapıların sonra projelerin hayat bulduğunu ifade ederek, "Bizim de otoyollar, havalimanları, metro hatları, limanlar, konutlar ve hizmet binaları gibi ülkemize kazandırdığımız pek çok hayati yapı mimarıyla, mühendisiyle, müteahhidiyle ve işçisiyle...