20 / 04 / 2024

yurtdışı şirket elemanı

yurtdışı şirket elemanı

Konut ve inşaat alanında faaliyet gösteren 17 şirket yurtiçi ve yurtdışında istihdam edilmek üzere eleman alacak. Hangi şirket? Hangi alanda? Nereye eleman alacak? Başvurular nereye yapılacak?

İş arayan beyaz ve mavi yakalılar bu habere sevinecek! Elekrikli araç devi Tesla Türkiye’de eleman alımı yapacak

ABD’li şirket Türkiye’de kaç eleman alacak?  Tesla ne tür elemanlar arıyor?  Hangi kriterlere bakacak? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Estethica yurtdışında büyüyecek!

MYC Partners Sağlık Grubu son dönemde yurtdışında büyümek için rotasını Bulgaristan’a çevirdi. Şirket, Bulgaristan'ın merkezi Sofya'da plastik cerrahi hastanesi kurmaya hazırlanıyor.

Graniser, şirket avında!

Graniser Seramik hem yurtiçinde hem de yurtdışında birer şirket satın almaya hazırlanıyor. Adı açıklanmayan seramik üreticisi yerli şirket, yaygın bir mağaza ağına sahip.

Limak Yatırım, yurtdışında hedef büyüttü!

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Türk yatırımcılara yurtdışından şirket alımı çağrısı!

Enerji Bakanı Albayrak, güneş panellerinin ve rüzgâr türbinlerinin Türkiye’de üretilmesinin önemine dikkat çekti. “Türkler, yurtdışında şirket alabilir. Teknoloji getirecek alımlara destek verebiliriz” dedi.

Atasay yurtdışı yatırımlarını genişletiyor!

Bu yıl yurtdışında Dubai, Irak, Katar ve Türkmenistan'a ağırlık veren, İngiltere'de ise flag-ship (amiral gemisi) mağaza açmaya hazırlanan şirket, Çin, Almanya, İran, Kazakistan, Suudi Arabistan ve Azerbaycan'ı da takibe aldı.

Çağdaş Holding yurtdışına açılıyor!

Çağdaş Holding Swissotel markası ile turizme girdi. Otelin yanına 72 adet villa yapan şirket, yüzde 60'ını sattı. Çağdaş Holding'in hedefinde yurtdışı var.

Say Yapı 2016'da yurtdışında üç fabrika kuracak!

Tüketici elektroniği alanında adını duyuran Digicom Grubu, inşaattan küçük ev aletlerine kadar farklı alanlarda da büyüyor. Şirket, 2016'da yurtdışında 150 milyon dolarlık üç tesis yatırımı yapmaya hazırlanıyor.

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Sipil Group Kazaklarla ortak şirket kuruyor!

Endüstriyel inşaat sektörü ile büyüyen ve Türkiye'ye bugüne kadar 150 endüstriyel tesis kazandıran Sipil Group, yurtdışına açılıyor. Firma, Kazak ortaklarla birlikte yeni bir şirket kuruyor...

LCW, 2023'te yurtiçinde 500 yurtdışında da bin mağazaya ulaşacak!

LC Waikiki, 2023 hedefini belirledi. Türkiye'de 500, yurtdışında bin mağazaya ulaşmayı planlayan şirket, 10 milyar dolar ciro hedefliyor. LCW Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "Koşmamız gerekiyor" dedi...

yurtdışı şirket elemanı Haberi

yurtdışı şirket elemanı

1) Horoz Nakliyat: Lojistik sektörünün dev şirketlerinden Horoz Nakliyat, Haramidere'de 350 bin metrekare inşaat alanlı projesini hayata geçirecek gayrimenkul geliştirme grup başkanı arıyor. Başvurular 21 Eylül'e kadar [email protected] adresine yapılabilecek.

2) Eren Holding: zonguldakta hayata geçirmeyi planladığı 1360 MW kapasiteli kömür santrali için makine mühendisleri, elektrik mühendisleri, inşat mühendisleri ve otomasyon mühendisleri arıyor. Başvurular 30 Eylül'e kadar [email protected] adresine veya 0 212 639 89 39 nolu faksa yapılabilecek.

3) Kasa İnşaat: Kayı İnşaat ve İnsa yapı ortak kuruluşu olan Kasa İnşaat iş geliştirme ve dizayn ofis müdürü, inşaat mühendisleri, mimarlar ve teknik ressamlar...