26 / 04 / 2024

yurtdışında çalışacak eleman ilanı

yurtdışında çalışacak eleman ilanı

Kuzu grup Cezayir Algeria şehrindeki 5 bin konutluk toplu konut şantiyesinde görevlendirmek üzere personel arıyor. Görevlendirilecek personellerin nitelikleri şöyle:

PTT 18-35 yaş arasında personel alacak! PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak? Hemen bu detaylara bakın!

18-35 yaş arasında çalışacak yeni kişileri bünyesine alacak PTT’nin, personel alımına ilişkin detayları merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak?

Şok haber! Almanya'da çalışmak isteyenlere yeni iş fırsatları! Almanya 4 temel sektörde çalışacak acil eleman arıyor!

Almanya’da nüfusun giderek yaşlanması ülkede nitelikli insan gücüne olan ihtiyacı artırdı. Almanya’da 2030 yılına kadar çeşitli sektörlerde çalışacak 5 milyon kişiye ihtiyaç olacağı belirtirken, bu ihtiyacın Türkiye’nin de aralarında olduğu AB dışı ülkelerinden karşılanması bekleniyor.

Dikkat!.. Dikkat!.. Tarım Bakanlığı’nda çalışan kaç sözleşmeli kadroya geçiyor? Bakan Kirişçi duyurdu! işte o sayı!

Kamuda çalışan sözleşmeli personel, kendileri için kadro yolunu açacak düzenlemenin yasalaşmasını beklerken, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda çalışanlar için müjdeli haber Bakan Vahit Kirişci’den geldi. Bakan Kirişçi, yeni çıkacak yasayla bakanlık bünyesinde kadroya geçecek personel sayısını az önce açı

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

İş arayanlara müjde! Almanya, havaalanlarında çalışacak Türk personel alacak! 

Almanya'da hükümet, havaalanlarında yer hizmetlerinde çalışmak amacıyla başta Türkiye olacak şekilde yurt dışından yapılacak personel alımıyla ilgili detayları duyurdu. İşte Almanya havaalanı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

İŞKUR 4 bin 253 lira-6 bin lira maaşla çalışacak 103 bin işçi alacak! 19 ve 51 yaş aralığında olmak yeterli!

İŞKUR, açık iş ilanı yayımladı! 19 ve 51 yaş aralığında en az 4 bin 253 liraya en fazla 6 bin liraya çalışacak 103 bin işçi arıyor! Tek yapmanız gereken başvurmak.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in en önem verdiği projelerden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar başlıyor. Çarşı yakın zamanda yeni bir görünüme kavuşacak. 

Büyük inşaatlar sokağa çıkma yasağında çalışacak!

İçişleri Bakanlığı tarafından 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi yayınlandı. Genelgeye göre, büyük inşaatlara çalışma izni verildi...

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda 225 bin kişi çalışacak, TÜPRAŞ'ın tam 45 katı. Dolaylı 1,5 milyon insana istihdam sağlanacak." dedi..

yurtdışında çalışacak eleman ilanı Haberi

yurtdışında çalışacak eleman ilanı

Kuzu grup Cezayir Algeria şehrindeki 5 bin konutluk toplu konut şantiyesinde görevlendirmek üzere personel arıyor.


Aranan personel nitelikleri;


- Proje müdürü,

- Kaba işler şefi,

- Makine tesisat mühendisleri ve teknikerleri, 

- Elektrik tesisat mühendisleri ve teknikerleri, 

- Mali müşavir,

- Muhasebe elemanları,

- Satın alma elemanları,

- Ambar sorumluları,

- İnşaat, mekanik ve elektrik...