26 / 04 / 2024

Yusuf Fırat adıyaman

Yusuf Fırat adıyaman

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yusuf Fırat...

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin yapımına onay!

Adıyaman’da eski devlet hastanesinin yerine yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi, memnuuniyetle karşılandı. HAYAD Genel Başkanı Yusuf Babar, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Adıyaman'a otobüs bakım istasyonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adıyaman Belediyesi kente otobüs bakım istasyonu inşa ediyor.

Adıyaman Belediyesi ek bina inşaatı yükseliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından hayata geçirilen ek binanın inşaatı son sürat devam ediyor. Yetkililer binanın 2018 yılının başlarında tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Adıyaman Eski Devlet Hastanesi yıkılacak!

Anadolu Hasta ve Hasta Yakınları Derneği (HAYAD) Genel Başkanı Yusuf Babar, Adıyaman'daki eski devlet hastanesinin yerin sağlıklı yaşam merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Adıyaman Gölbaşı kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, proje ihalesi gerçekleştirilen kentsel dönüşümün çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Adıyaman Otogarı bu yıl açılacak!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, belediyenin çalışmalarından ülke gündemine, yapılan ve yapılacak olan yatırımlardan siyasi geleceğine kadar birçok soruya açık yüreklilikle cevap verdi.

Adıyaman yeni otogar inşaatında son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, "Otogarın açılışı benimde tahmin etmediğim sebeplerden dolayı uzadı. Zarar edeceğimizi biliyoruz ama yine de otogarı açacağız" dedi.

Adıyaman’da 7 okul ve 11 dernek kapatıldı!

Adıyaman’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olan 7 okul, 11 dernek ve 1 vakıf kapatıldı.

Adıyaman'ın yeni otogarı hakkında yeni açıklamalar yapıldı!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, uzun süredir devam eden otogar tartışmalarına katıldığı televizyon programında son noktayı koydu.

Yusuf Fırat adıyaman Haberi

Yusuf Fırat adıyaman

Yusuf Fırat kimdir?

Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat kimdir? Yusuf Fırat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Fırat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?


Eski Samsat'ın son Belediye Başkanı ve Yeni Samsat'ın İlk Belediye Başkanı, YUSUF FIRAT 1947 Samsat doğumlu olup, Ortaokul mezunudur.


Evli ve 10 Çocuk babası YUSUF FIRAT  Yerel yöneticilik deneyimi olan, Dürüst ve yardımsever kişiliği ile tanınmaktadır. Şeffaf yönetim anlayışı ve sosyal projeleri ile yeni ilçeye daha aktif ve şeffaf bir anlayış getirmiştir.


İletişim bilgileri:


TELEFON: 0416 411 20 25-27

FAX:0416 411 20 24

EMAİL: [email protected]

www.samsatbelediyesi.com



Adıyaman'da kentsel dönüşümle yeni bir şehir...