29 / 03 / 2024

Yusuf Tekgöz

Yusuf Tekgöz

Yeniköy Investment Gayrimenkul Limited Şirketi, Yusuf Tekgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık 2014 tarihinde Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekgör Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Görmez tarafından kuruldu.

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yusuf Tüzün tarafından kuruldu.

Öz Adak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Adak ve  Yusuf Adak tarafından kuruldu.

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Tekgöz tarafından kuruldu.

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgündüz İmar Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Tekgündüz tarafından kuruldu.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Yy Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

Tekgöz Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekgöz Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uraz Tekgöz tarafından kuruldu.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Yusuf Tekgöz Haberi

Yusuf Tekgöz

Yeniköy Investment Gayrimenkul Limited Şirketi, Yusuf Tekgöz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Yeniköy Investment Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardırŞirketin amaç ve konusu başlıca şunlardırŞirketin amaç ve konusu başlıca şunlardırŞirketin başlıca amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, tarla, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...