25 / 04 / 2024

Yusuf Yakışır

Yusuf Yakışır

Özkale İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi; Erdal Deniz, Nihat Deniz, Yusuf Yakışır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Silivri, Semizkumlar'da kuruldu

İntek Yapı’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır dev kentsel dönüşüm projesi!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında temel atma töreni düzenlendi.

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çilsal ve Yusuf Görürgöz ortaklığında kuruldu.

 Bu fiyatı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Toyota'ya gelen zam dudak uçuklatan cinsten! 

Reklamlarında genellikle güvenilirlik, dayanıklılık, çevre dostu teknolojiler, yenilikçilik ve kalite gibi temaları vurgulayan etkileyici kampanyalarla vatandaşa duyurusunu yapan Toyota'dan namına yakışır zam geldi. İşte detaylar.

Carrefour'dan 2022'ye yakışır kampanya! HP bilgisayarda %9 indirim! 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'dan web kullanıcılarına özel CarrefourSA Kart'a %9 kampanya var. Bu avantajı kaçırmamak için acele edin! Peki Hp 14S Celeron N4500 4/128/14"W10H NoteBook fiyatı nedir? İşte detaylar..

Lacoste sezon finalini yüzde 25 artı sepette yüzde 10 indirimle yapıyor. İşte 29 Eylül 2022 Lacoste Fiyat Listesi!

Lacoste online satış mağazası üzerinde sezona yakışır bir finalle indirim kampanyası başlatıyor. Kampanya dahilinde seçili ürünler yüzde 25 indirimli. Üstelik kasada ektra yüzde 10 daha indirim uygulanıyor. İşte Lacoste fiyat listesi 

Kadın Kooperatifleri ürünlerinde el emeği göz nuruna yakışır fiyatlar! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Kırsal kesimde yer alan ya da evde el işi üreten kadınların son yıllarda kooperatifleşerek ekonomiye katkıları ciddi oranda artmaya başladı. Ardı ardına kurulan kadın koopetarifleri oya, nakış, çeyiz setinden tutun salça, makarna, pekmeze kadar yüzlerce ürün çeşidini üretip son tüketiciye ulaştırıyo

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nun Restorasyon Yapı Ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yusuf Çakır ve Zeyneti Uluadam ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Oktay Kaynarca'dan AKM açıklaması!

Oyuncu Oktay Kaynarca, gelecek yıl açılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi hakkında Tüm eleştirilere rağmen İstanbul'a yakışır bir kültür merkezi olacak” değerlendirmesinde bulundu. 

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çakır tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Yusuf Yakışır Haberi

Yusuf Yakışır

Özkale İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi; Erdal Deniz, Nihat Deniz, Yusuf Yakışır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Özkale İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi iş konusu: İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkale İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Silivri, Semizkumlar Mahallesi, Rüzgarlı Bahçe Sokak,...