19 / 04 / 2024

zekeriya mutlu kimdir

zekeriya mutlu kimdir

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu ve özel mülklerin kiralarındaki artışların artık tüketici enflasyonunun 12 aylık ortalamasına göre yapılacağını söyledi.

İzmir Birliği esnafı kira yükünden kurtuluyor!

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu mülklerinde gerekse özel mülklerde kiracı olarak faaliyet gösteren esnaf sanatkarlar açısından sevindirici olduğunun altını çizdi.

Esnaf teşkilatı, AVM Yasası’nın çıkartılması için gün sayıyor!

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Ankar a'da konunun taraflarının katılımı ile bir zirve yapıldığını belirterek, " Bu kanun seçimlerden önce çıkacak diye bir beklentim var " dedi

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

İzmirli esnaflar kira için destek bekliyor!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, kira ödemeleri konusunda mülk sahiplerine çağrıda bulundu. 

Zekeriya Mutlu: Kira artışları TÜFE'ye göre yapılacak!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu ve özel mülklerin kiralarındaki artışların artık tüketici enflasyonunun 12 aylık ortalamasına göre yapılacağını söyledi.

İzmir Birliği esnafı kira yükünden kurtuluyor!

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu mülklerinde gerekse özel mülklerde kiracı olarak faaliyet gösteren esnaf sanatkarlar açısından sevindirici olduğunun altını çizdi.

İzmir'de tüm kent sorunları çözülecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik başkanlarıyla bir araya geldi.

Mihre Mutlu kimdir?

2016'da Mars Cinema Group bünyesinde mimarlık yapan Mimar Mihre Mutlu, şuanda freelance çalışıyor. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mutlu başka hangi işlerde görev aldı?

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nda küçük esnaflara kolaylık sağlanacak!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu Temmuz ayından itibaren uygulanacak. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu bu konuya ilişkin bilgilerini şöyle dile getirerek esnafları uyardı.

Zekeriya Mutlu: 'AVM yasası yeterli değil'

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, AVM kanununun esnafın ihtiyaçlarını karşılamadığı ifade ederek, "AVM'ler gelmesin demiyoruz. AVM'ler şehir merkezinden uzakta açılsın" dedi.

Turizm sezonu yeni başlıyor!

Sezon başından bu yana turizm sektöründe durgunluk yaşandığını belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, bayram ertesi tatil yörelerinde yerli ve yabancı turizmin canlanmasını beklediklerini söyledi.

Hanifi Mutlu kimdir?

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu oldu. Peki, Hanifi Mutlu kimdir?

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

zekeriya mutlu kimdir Haberi

zekeriya mutlu kimdir

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, kamu ve özel mülklerin kiralarındaki artışların artık tüketici enflasyonunun 12 aylık ortalamasına göre yapılacağını ifade etti. Mutlu, bu durumun kiracı olarak faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar açısından sevindirici olduğunu açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, beklentileri tam karşılamasa da yeni uygulamadan memnun olduklarını söyleyen Mutlu, "İzmir Birliği bundan önce her platformda hastaneler, okullar gibi kamu kurumlarında ve belediye mülklerinde kiracı olarak faaliyette bulunan esnaf sanatkarların kira bedellerinin bir yıl boyunca dondurulması tezini savunmaktaydı. Özellikle okul ve hastanelerde kantin işletmeciliği yapan üyelerimiz açısından talebimiz bu şekildeydi. Gelinen noktada beklentimiz tam olarak karşılanmamıştır. Ancak eskiye nazaran durumun iyileştirilmesi, üyelerimizin sırtındaki yükü hafifletecektir. Zira, kamu mülklerinde kiracı olan üyelerimiz yüzde 46 oranlarını...