19 / 04 / 2024

Zeki sayın dinlenme evi projesi

Zeki sayın dinlenme evi projesi

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Emlak Katılım Bankası sektöre destek verecek!

18 yıl aranın ardından hizmete giren Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ, yerli üretim yapan şirketleri fonlayacak. Bankanın yönetim kurulu üyesi Zeki Sayın, ithal ikameli projeleri finanse edip ekonomiyi büyüteceklerini söyledi. 

Sayın AŞ sektörde 40 yılı geride bıraktı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Sayın AŞ, prefabrik konuttan hazır beton üretimine, yap sat projelerden çeşitli taahhüt işlerine kadar birçok alanda hizmet veriyor.

Milli Emlak'ın atıl arazilerini Emlak Bankası değerlendirecek!

Yeniden faaliyete geçmeye hazırlanan Emlak Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, "Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nün atıl arazilerini bizim değerlendirmemizi istedi. Bu kaynağı bize bakanımız sundu, biz de havalara uçtuk." dedi...

Emlak Bankası'nda yeni dönem!

Türkiye Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, düzenlenen toplantıda bankanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sayın, ''Bankamız, gerçekleştireceği projelerle ülkemize hizmette övünecektir'' diye konuştu.

Emlak Bankası geri dönüyor!

2001 yılında tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası 16 yıl aradan sonra yeniden sisteme kazandırılıyor. Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Emlak Bankası hakkında açıklamalar yaptı. 

Emlak Bankası ne zaman geri dönecek?

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın Banka'nın faaliyete geçmek için Genel Kurul toplantısının yapılmasını beklediğini açıkladı.

Emlak Bankası küllerinden yeniden doğuyor!

403 şubeli Emlak Bankası, geri dönüyor. Meclis'te yapılan düzenleme ile tasfiye kararı kaldırılan bankanın kurucu başkanı olan Zeki Sayın, açıklamalarda bulundu.

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

Zeki sayın dinlenme evi projesi Haberi

Zeki sayın dinlenme evi projesi

Vakfın Beykoz'da bulunan ve 108 kişi kapasiteli dinlenme evi işletmesine ilişkin bilgi veren Zeki Sayın, 40 sakinin bulunduğu tesiste misafirlere ayda 2 bin 500 TL yatalak durumda olan ve özel bakım isteyen kişilere de 3 bin TL bedelle hizmet verdiklerini anlattı. 30 yıl süreyle bir hastaneler zincirine kiraladıkları arsa nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı, iş adamı Mehmet Ali Aydınlar'ın daha önce bir banka tarafından eğitim kampı olarak kullanılan söz konusu yeri kendilerine hibe ettiğini kaydeden Zeki Sayın, yaşı ilerlemiş kişilerin  burada sağlık kontrollerinin de yapıldığını söyledi. 



Aydınlık...