18 / 04 / 2024

Zer Bostancı teslimleri ne zaman

Zer Bostancı teslimleri ne zaman

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Zer Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal projesi İstanbul Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

Zer Bostancı'da fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor!

Ceylan İnşaat’ın dikkat çeken projelerinden Zer Bostancı, sosyal yaşamdan kopmadan keyifli ve huzurlu bir yaşam hayal edenlere renkli bir dünyanın kapılarını açıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan ön talep fırsatı!

Zer Bostancı projesi, şehir hayatından kopmadan, dalından kiraz yemenin keyfini yaşamak isteyenleri, deniz manzaralı daireler ile huzur dolu bir hayata davet ediyor. Proje, 750 bin TL’den başlayan ön talep fiyat avantajıyla dikkat çekiyor

Zer Bostancı'da 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, İstanbul’un en prestijli bölgesi Bostancı’da hayata geçirdiği deniz manzaralı Zer Bostancı projesi için 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla ön talep topluyor

Zer Bostancı'da uygun fiyatlar!

Bostancı sahilinde yürüyüşünü yaptıktan sonra işine gitmek ya da iş çıkışı komşuya gider gibi konser dinlemek isteyenleri Zer Bostancı ile tanıştırıyor. Bostancı’nın merkezinde yer alan proje, ön talep sürecinde altın değerinde fırsat sunuyor

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Ceylan İnşaat tarafından yükselen Zer Bostancı projesi toplam 62 adet daire ve 2 adet ticari alan bulunuyor. Peki Kadıköy Zer Bostancı teslimleri ne zaman?

Zer Bostancı ödeme seçenekleri!

Daire teslimlerinin Aralık 2017 yılında yapılması planlanılan Zer proje İstanbul Kadıköy - Bostancı bölgesinde inşa ediliyor. Zer Bostancı ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi!

Kadıköy Zer Bostancı teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek proje 100 metrekare şeklinde tasarlanan daire seçenekleri bulunuyor.

Zer Bostancı Evleri nerede?

Toplamda 62 adet konut ve 2 adet ticari birimden meydana gelen Zer Bostancı'da 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Zer Bostancı Evleri nerede?

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

Sakız Ağacı Konutları Bostancı'da 525 bin TL'ye! Yeni proje!

Bostancı - Şenesever bölgesinde yükselen Haldız İnşaat projesi Sakız Ağacı Konutları daire fiyatları 525 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Sakız Ağacı Konutları teslimleri 2015 yılının ilk çeyreğinde yapılıyor...

Zer Bostancı teslimleri ne zaman Haberi

Zer Bostancı teslimleri ne zaman

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık konut seçenekleri arasında yaklaşık 100 metrekare büyüklüğe sahip 2+1'ler yer alıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Daire fiyatlarının henüz netleşmediği  Zer Bostancı Rezidans'ta çeşitli sosyal donatı alanları sunuluyor. Proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı bölgesinde hayata geçirilecek. 


Ön talep toplayan Zer Bostancı Evleri Ceylan İnşaat tarafından inşa edilecek. Proje 62 adet konut ve 2 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 2016 yılı başında satışa çıkarılacak. 


Zer Bostancı satış ofisi iletişim 

Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Özge...