26 / 04 / 2024

Zer Bostancı'da uygun fiyatlar!

Zer Bostancı'da uygun fiyatlar!

Bostancı sahilinde yürüyüşünü yaptıktan sonra işine gitmek ya da iş çıkışı komşuya gider gibi konser dinlemek isteyenleri Zer Bostancı ile tanıştırıyor. Bostancı’nın merkezinde yer alan proje, ön talep sürecinde altın değerinde fırsat sunuyor



Ceylan İnşaat’ın ön talep toplamaya başladığı Zer Bostancı projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Deniz manzaralı projede, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. 2+1 farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje için ön talepte bulunanlar avantajlı fiyatların yanı sıra öncelikli daire seçme fırsatından da yararlanacak.


Kiraz bahçelerinin içinde deniz havası

Sosyal yaşamdan kopmak istemeyen ancak evine çekildiğinde kiraz bahçelerinin içinde deniz manzarasıyla huzur arayanlar Zer Bostancı’da buluşacak. Bostancı sahiline yürüme mesafesinde yer alan proje, Bostancı Gösteri Merkezi’ne de komşu olacak kadar yakın. Deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına 1 dakika, Bağdat Caddesi’ne 2 dakikalık mesafede yer alan Zer Bostancı, değerini hiç yitirmeyen bir bölgede, yüksek standartlardaki inşaat kalitesi ile konforlu ve ayrıcalıklı bir hayat sunuyor.


Kısa vadede yüksek yatırım değeri

Zer’in kelime anlamının Arapça’da altın demek olduğunu belirten Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Zer Bostancı’nın bu bölgede yatırım yapmak isteyenler için altın değerinde bir fırsat olduğunu vurguladı. Muammer Ceylan sözlerine şöyle devam etti: “Sadece ev almak değil aynı zamanda parasını doğru değerlendirmek ve yıllar geçtikçe kazanmaya devam etmek isteyenler için Zer Bostancı kısa vadede sunduğu yüksek yatırım değeri ile dikkat çekiyor.”


Projeyle ilgili her türlü bilgiye www.zerbostanci.com adresinden veya 444 70 16 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


CEYLAN İnşaat projesi olan Zer Bostancı'da ön talep dönemi başladı. Deniz manzaralı projede, 62 daire ve iki ticari alan yer alıyor. Şirketin verdiği bilgilere göre, 2+1'den başlayan farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje için ön talepte bulunanlar avantajlı fiyatların yanı sıra öncelikli daire seçme fırsatından da yararlanacak. Bostancı sahiline yürüme mesafesinde yer alan proje, Bostancı Gösteri Merkezi'ne de komşu konumda bulunuyor. Deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına 1 dakika, Bağdat Caddesi'ne 2 dakikalık mesafede yer alıyor. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan "Sadece ev almak değil, aynı zamanda parasını doğru değerlendirmek ve yıllar geçtikçe kazanmaya devam etmek isteyenler için Zer Bostancı kısa vadede sunduğu yüksek yatırım değeri ile dikkat çekiyor" şeklinde konuştu. 


Yeni Yüzyıl



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


62 ADET 2+1 daire ve iki ticari alandan oluşan Zer Bostancı, özel fiyatlandırmayla ön talep toplamaya başladı. Bostancı sahilinde yürüyüşünü yaptıktan sonra işine gitmek ya da iş gkışı komşuya gider gibi konser dinlanek isteyenleri Ceylan inşaat son projesi zer Bostancı ile tanıştırıyor. Bostancı'nın merkezinde yer alan proje, ön talep sürecinde öze! fırsatlar sunuyor. 


Ceylan inşaat'ın ön talep toplamaya başladığı Zer Bostana projesi, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Deniz manzaralı projede, 62 daire ve 2 ticari alan yer alıyor. 2+1 farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje için ön talepte bulunanlar avantajlı fiyatların yanı sıra öncelikli daire seçme fırsatından da yararlanacak. Sosyal yaşamdan kopmak istemeyen ancak evine çekildiğinde kiıaz bahçelerinin içinde deniz manzarasıyla huzur arayanlar Zer Bostancı'da buluşacak. 


Yeni Akit


Haber Taraf'ta şu şekilde yer alıyor;


 Ceylan İnşaat'ın son projesi Zer Bostancı'da ön talep dönemi sürüyor. 

Projeden daire almak isteyenler ön talep sürecine özel avantajlı fiyatlar ve öncelikli daire seçme gibi fırsatlardan yararlanabiliyor. 

Ceylan İnşaat YKB Muammer Ceylan, 'Zer' kelimesinin Arapça'da altın anlamına geldiğini söylerken, projenin Bostancı bölgesine yatırım yapmak isteyenler için altın değerinde bir fırsat olduğunu belirtti. 

Sadece 2+1 tipindeki konutların yer aldığı Zer Bostancı'da 62 daire ve 2 ticari alan bulunuyor. Deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına 1 dakika, Bağdat Caddesi'ne 2 dakika uzaklıkta yer alan proje Bostancı sahiline yürüme mesafesinde yükseliyor. 


Taraf


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;


Ceylan İnşaat'ın son projesi Zer Bostancı'da ön talep dönemi sürüyor. Projeden daire almak isteyenler ön talep sürecine özel avantajlı fiyatlar ve öncelikli daire seçme gibi fırsatlardan yararlanabiliyor. Ceylan İnşaat YKB Muammer Ceylan, 'Zer' kelimesinin Arapça'da altın anlamına geldiğini söylerken, projenin Bostancı bölgesine yatırım yapmak isteyenler için altın değerinde bir fırsat olduğunu belirtti. 

Yeni Akit 


Geri Dön