28 / 03 / 2024

Zeynel Abidin Çengel

Zeynel Abidin Çengel

Aydın’da Kuşadası ilçesinde geçen yıl evinin önünde kurşunlanarak öldürülen Davutlar Beldesi'nin AK Partili eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in (68) imar rantına engel görüldüğü için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor!

Otomobil fiyatlarındaki yükseliş sürerken, Gazeteci Emre Özpeynirci, Çinli araçlara konulan engeller ve yüksek vergiler nedeniyle vatandaşın ucuz otomobile ulaşamadığını söyledi. Özpeynirci, “Ona vergi buna engel, olan niye hep vatandaşa oluyor" dedi.

Bakan Özhaseki'den muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Dertleri engel olmak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, muhalefetin ‘rantsal dönüşüme karşıyız’ ifadelerine tepki gösterdi ve kentsel dönüşüme engel olmak istediklerini belirtti. 

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çengel tarafından kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Zeynel Abidin Okul ve M. Celalettin Okul ortaklığında kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Zeynel Abidin Çengel Haberi

Zeynel Abidin Çengel

Aydın’da Kuşadası ilçesinde geçen yıl evinin önünde kurşunlanarak öldürülen Davutlar Beldesi'nin AK Partili eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in (68) imar rantına engel görüldüğü için öldürüldüğü ortaya çıktı.


Çengel'in evinin önünde kurşunlanarak öldürülmesiyle ilgili iddianamede ismi gecen 9 şüpheliden 3’ü kardeş 4 kişinin ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.


Kuşadası’nın mahallesine dönüştürülen  Davutlar’ın AK Partili Belde Başkanı ve işadamı  Zeynel Abidin Çengel, 17 Ocak 2015 akşamı evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda vücuduna isabet eden 7 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetmişti.  Çengel’in öldürülmesinin ardından tutuklanan  Barış E, Abdulvahap E. ve Abdulhakim E. kardeşler, yengelerinin kardeşi İlhan D. ile şoförleri Yüksel D.’nin yanı sıra tutuksuz sanıklar R.T, H.T ile suçu bilmelerine karşın gizledikleri iddia edilen A.D ile O.A 6 Nisan’da Söke Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim...