24 / 04 / 2024

Zeynelabidin Kara

Zeynelabidin Kara

ZB Deka Yapı İnşaat Limited Şirketi, Zeynelabidin Kara, Abubekir Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Dumlupınar Mahallesi, Göktaş Sokak'ta kuruldu.

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

İnci Kara İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Kara İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Kara tarafından kuruldu.

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren NEF,  "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor oldu. NEF bugün en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. 

Karaçeper Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçeper Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Karaçeper tarafından kuruldu. 

Kara Grup Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Grup Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serdar Kara tarafından kuruldu. 

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi ismet Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Büyükçekmece Kara Afrika Müzesi'nin temeli atıldı!

Gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz’un 50 yıl süresince Afrika’nın çeşitli bölgelerinden topladığı 450 parça mask ve materyallerden oluşan koleksiyonu, Büyükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kara Afrika Müzesi'nde sergilenecek.

Londra konut piyasası kara para aklama merkezi!

Londra, kara para aklama faaliyetlerinin de küresel merkezi olarak kabul ediliyor. Londra Belediye Başkanı Sadık Han ise henüz göreve gelmeden önce "Londra’nın hiper enflasyonun yaşandığı konut sektörünü kullanarak kara para aklayan insanlar var.” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Alligator Chalky Kara Tahta Boyası duvarları renklendiriyor!

Alligator Boya, Alligator Chalky Kara Tahta Boyası ile yüzeyleri yazı tahtası haline çevirerek, tebeşirle yazılmaya ve kolayca silinmeye uygun hale getiriyor.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı 2018'de bitecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Bilgiç: "Okul inşaatı için eylül ayında yeni bir ihale açılacak. 2018 yılında da inşaat tamamı ile bitmiş olacak. Daha sonra Kara Havacılık Okulu buraya taşınmış olacak" dedi.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Zeynelabidin Kara Haberi

Zeynelabidin Kara

ZB Deka Yapı İnşaat Limited Şirketi, Zeynelabidin Kara, Abubekir Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu.


ZB Deka Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Bilumum müteahhitlik,mühendislik inşaat,dekorasyon, onarım,proje işleri her türlü inşaat taahhüt işeleri,konut, işyeri,ticarethane işlerini yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


ZB Deka Yapı İnşaat Limited Şirketi adres: Ümraniye, Dumlupınar Mahallesi, Göktaş Sokak,...