19 / 04 / 2024

Zeytinburnu belediye açıklaması

Zeytinburnu belediye açıklaması

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikleri konuşuldu. 

Buğra Gökce'den imar barışı açıklaması: Karşı duracağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, imar barışı ve deprem riski ile ilgili X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte Gökce'nin o açıklaması...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Gerede Belediyesi'nden 'imar' açıklaması!

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Seviller ve Hacıveli mevkileriyle ilgili Cumhurbaşkanı Kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul projesini İstanbul'un doğasına aykırı bulduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,''Erdoğan’la Kanal İstanbul’la ilgili ben tartışmak isterim, Kamuoyunda böyle bir sürecin oluşmamasını, tartışılmamasını konuşmak isterim'' açıklamasını yaptı.

Osman Gürün'den Gökova açıklaması!

Gökova'nın imara açılmasıyla ilgili olarak Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, ayrıntılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Muhittin Dalgıç'tan Çeşme'de betonlaşma açıklaması!

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, basında çıkan ‘Çeşme betonlaşıyor’ açıklamalarına cevap verdi. Dalgıç, '‘Çeşme betonlaşıyor’ deniliyor. Bu mümkün değil'' açıklamasında bulundu.

Melih Gökçek'ten Anıtkabir imar planı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planını değiştirdi. Yapılan yorumlara karşı Melih Gökçek Anıtkabir imar planı açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

Zeytinburnu belediye açıklaması Haberi

Zeytinburnu belediye açıklaması

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikliklerinin yapılması kararı alındı.

İmar Komisyonu'nda alınan kararlara göre; emsal hesabına göre yapılacak bütün uygulamalarda açık havuz yapılamayacak ve 1+1 tipi konut sayısı, toplam bağımsız konut sayısının yüzde 15’ini geçemeyecek. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; terklerden sonra parsel alanı 10 bin metrekare ve daha büyük parsellerde yapılması zorunlu olan mescit, bloklardan bağımsız, ayrık olarak inşa edilecek. 

Zeytinburnu Belediyesi konu ile ilgili şöyle açıklama yaptı; "Gelen şikayetlere göre açık havuzların yılda 3 ay gibi kısa bir kullanım süresi bulunmaktadır. Açık havuzlar, bu kısa süreli kullanım yerine yeşil alan olarak değerlendirilebilecek bir yer kapladığı için bu hususta değişikliğe gidilmiştir" denildi.

Komisyonda alınan kararda, "Terklerden sonra parsel alanı 10 bin metrekare ve...