25 / 04 / 2024

Zeytinburnu imar toplantısı

Zeytinburnu imar toplantısı

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikleri konuşuldu. 

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 1. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı dün yapılan II. Birleşimle sona erdi. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Eskişehir Büyükşehir'den imar toplantısı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 5 Şubat Salı saat 14.00 ve 6 Şubat Çarşamba günü saat 18.00'de imar toplantısı gerçekleştirecek.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Zeytinburnu imar toplantısı Haberi

Zeytinburnu imar toplantısı

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikliklerinin yapılması kararı alındı.

İmar Komisyonu'nda alınan kararlara göre; emsal hesabına göre yapılacak bütün uygulamalarda açık havuz yapılamayacak ve 1+1 tipi konut sayısı, toplam bağımsız konut sayısının yüzde 15’ini geçemeyecek. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; terklerden sonra parsel alanı 10 bin metrekare ve daha büyük parsellerde yapılması zorunlu olan mescit, bloklardan bağımsız, ayrık olarak inşa edilecek. 

Zeytinburnu Belediyesi konu ile ilgili şöyle açıklama yaptı; "Gelen şikayetlere göre açık havuzların yılda 3 ay gibi kısa bir kullanım süresi bulunmaktadır. Açık havuzlar, bu kısa süreli kullanım yerine yeşil alan olarak değerlendirilebilecek bir yer kapladığı için bu hususta değişikliğe gidilmiştir" denildi.

Komisyonda alınan kararda, "Terklerden sonra parsel alanı 10 bin metrekare ve...