16 / 04 / 2024

Zeytinburnu yeni hastane

Zeytinburnu yeni hastane

Türk Kızılayı ve Zeytinburnu Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zeytinburnu Polikliniği’nin açılışı yapıldı.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Zeytinburnu için yeni imar planları hazırlandı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi tarafından onaylanan Yeni İmar Plan Notu’ düzenlemesi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisince onaylandı. 

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Zeytinburnu yeni hastane Haberi

Zeytinburnu yeni hastane

Türk Kızılayı ve Zeytinburnu Belediyesi iş birliğiyle yapılan, 30’u aşkın deneyimli sağlık personeli ile şifa dağıtacak olan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zeytinburnu Polikliniği Yenidoğan Mahallesi’nde yapılan törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Zeytinburnu Belediyesi'nde yer alan habere göre, sağlık binası ile birlikte Zeytinburnu Gençlik Merkezi Binası’nın temel atma töreninin de yapıldığı açılışa Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özgür Yiğit, Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Zeytinburnu Kızılay İlçe Başkanı Ayhan Özsoy, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Beşinci Bölge Başkanı Op. Dr. Gürhan Çelik, Zeytinburnu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Havva Kaplan Kılavuz, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, AK Parti Zeytinburnu...