17 / 04 / 2024

zile toki konutları 2. etap

zile toki konutları 2. etap

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de yapılan 2. etap 332 konut anahtar teslim töreni yapıldı, yapılan anahtar teslim törenine Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de katıldı...

Zile TOKİ kura çekilişi sonuçları 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Zile projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. İşte Zile TOKİ kura çekilişi sonuçları 2018...

Tokat Zile TOKİ Konutları'nın yüzde 43'ü tamamlandı!

Tokat’ın Zile ilçesinde yapımı devam eden 3’üncü etap TOKİ konutlarının inşatı hızla devam ediyor. 437 adet konut 1 adet ticaret merkezinden oluşan projenin yüzde 43'ü tamamlandı.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Zile TOKİ Konutları'nda 2. Etap teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de yapılan 2. etap 332 konut anahtar teslim töreni yapıldı, yapılan anahtar teslim törenine Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de katıldı...

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

zile toki konutları 2. etap Haberi

zile toki konutları 2. etap


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de yapılan 2. etap 332 konut anahtar teslim töreni yapıldı. Nakkaş Mahallesi Müftü Arif Kılıç Caddesi eski terminal alanına yaptırılan 332 adet konutların anahtarı Saray Sinema salonunda yapılan törenle teslim edildi.


Zile Saray sinema salonunda yapılan anahtar teslim törenine Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Başkan yardımcısı Bilal Koç, Zile AK Parti İlçe başkanı Muhammet Akif Seçkin ve TOKİ konut hak sahipleri katıldı.


TOKİ Konutları anahtar teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Lütfi Vidinel; ‘ Konutlar hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. 2. Etap TOKİ konutları hak sahiplerini evleri ile buluşturduğumuz için mutluyuz. Belediye olarak insanların rahat yaşayabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bildiğiniz gibi hükümetimiz dar gelirli vatandaşlarımıza çağdaş yaşam şartlarında bir konut sahibi olabilmeleri için ülke genelinde TOKİ...