29 / 03 / 2024

Zile TOKİ Konutları'nda 2. Etap teslim edildi!

Zile TOKİ Konutları'nda 2. Etap teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de yapılan 2. etap 332 konut anahtar teslim töreni yapıldı, yapılan anahtar teslim törenine Belediye Başkanı Lütfi Vidinel de katıldı...




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de yapılan 2. etap 332 konut anahtar teslim töreni yapıldı. Nakkaş Mahallesi Müftü Arif Kılıç Caddesi eski terminal alanına yaptırılan 332 adet konutların anahtarı Saray Sinema salonunda yapılan törenle teslim edildi.


Zile Saray sinema salonunda yapılan anahtar teslim törenine Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Başkan yardımcısı Bilal Koç, Zile AK Parti İlçe başkanı Muhammet Akif Seçkin ve  TOKİ  konut hak sahipleri katıldı.


TOKİ Konutları anahtar teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Lütfi Vidinel; ‘ Konutlar hak sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. 2. Etap TOKİ konutları hak sahiplerini evleri ile buluşturduğumuz için mutluyuz. Belediye olarak insanların rahat yaşayabilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bildiğiniz gibi hükümetimiz dar gelirli vatandaşlarımıza çağdaş yaşam şartlarında bir konut sahibi olabilmeleri için ülke genelinde TOKİ konutları projesini uyguluyor. İlçemizde 1 ve 2 etap TOKİ konutlarını hak sahiplerine teslim ettik. İnşallah en kısa süre içerisinde de 3 etap TOKİ'ye başlarız. Bu konutların yapımında emeği geçen başta hükümetimize, TOKİ yetkililerine, Milletvekillerimize İl ve İlçe teşkilatımıza ve siz hak sahiplerine çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.


Konuşma sonrası TOKİ konutlarının anahtarları Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Başkan yardımcısı Bilal Koç, Zile AK Parti İlçe başkanı Muhammet Akif Seçkin tarafından hak sahiplerine teslim edildi.



Zile Belediyesi


Geri Dön