25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Kuzey Marmara Otoyolu ve Çanakkale Köprüsü gibi Türkiye'deki altyapı yatırımlarına desteğin devam edeceğini açıkladı.

Konut kredisi faizleri yukarı çıktığında kimse yapılandırmak istemiyor!

Hüseyin Aydın, "Yapılandırmada öyle bir faiz oranı belirlemeliyiz ki edimlerini zamanında yapanları da cezalandırmamalıyız. Örneğin, faiz oranları aşağıya gittiğinde müşterilerimiz yapılandırma yapmak istiyor, fiyatlar yukarı gittiğinde böyle bir şey olmuyor." dedi.

Ucuzlayacak diye daha çok beklersiniz! Ziraat Bankası'nın üst düzey yetkili ismi domatesin fiyatını açıkladı

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu domates fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Ziraat Bankası eski üst düzey yetkilisinden konut paketi uyarısı! Nasıl zarar edileceğini tek tek açıkladı

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi bu haberi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dar gelirlilere yönelik konut kredisi paketlerini açıklarken Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, konut kredisi için uyarıda bulundu. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan tapu işlemleri için yeni uygulama!

Ziraat Bankası, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM) ile iş birliği yaparak “Tapu Güvenilir Hesap Uygulaması”nı hayata geçirdi. 

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu!

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Ziraat Bankası'ndan çalışma saatleri ile ilgili açıklama!

Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, "Şubelerimiz salgın öncesinde olduğu gibi yine 09.00-17.00 saatlerinde tam zamanlı olarak müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor" dedi.

Ziraat Bankası Özbekistan Semerkant'ta şube açtı!

Ziraat Bankası dördüncü şubesini Özbekistan Semerkant’ta açtı. Ziraat Bankası Özbekistan Genel Müdürü Emin Çubukçu açılışta konuşma yaptı. Müdür Çubukçu, Ziraat Finans Grubu'nun Özbekistan'daki yatırımlarına ve bankacılık sektörüne katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası enerji tasarrufu bulunan konutlar için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan 'Bugünün Evini Yarına Bırakma' kampanyası !

Ziraat Bankası Bugünün Evini Yarına Bırakma sloganlı konut kredisi kampanyası kapsamında %0.99’dan başlayan faiz oranları ile 15 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası konut kredisi faizleri ne kadar 2019?

Faiz indirimleri sonrasında Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranlan ne kadar oldu? Ziraat Bankasından kredi hesaplama yapıldığında aylık taksitler ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası enflasyon endeksli konut kredisi faizi ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarının düşmesini beklemek istemeyen vatandaşlar için enflasyon oranlarına endeksli avantajlı fırsatlarla konut kredisi sunuyor. Ziraat Bankası enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası'ndan maaş müşterilerine özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı...

Ziraat Bankası konut kredisi faiz indirimi uyguladı!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka indirim sonrası yeniden en düşük konut kredisi faiz oranlarına sahip oldu...

Ziraat Bankası enerji tasarruflu konutlara özel konut kredisi!

Ziraat Bankası Enerji verimliliğine sahip konutlar için özel avantajlarla Yeşil Evim Konut Kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası Yeşil Evim Konut Kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın Haberi

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörün nakdi kredilerinin son 6 yılda 2.5 kat arttığına dikkat çekerek, “İlk çeyrekte yüzde 7 ile son 6 yılın en iyi kredi büyüme performansı yakalandı” dedi. Aydın, Ziraat Bankası ve sektörün, önümüzdeki yıllarda da Türkiye’nin büyümesi için ekonomide ihtiyaç duyulan finansal desteği sağlamayı sürdüreceğini kaydetti


Bankacılık sektörünün ülke ekonomisine ve geleceğine katkısının daha da artarak devam edeceği bir döneme girildiğine dikkat çeken Türkiye Bankalar Birliği Yönetim kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Türk bankacılık sektörü, çok sayıda krizden edindiği tecrübe ve bu krizlerden çıkarılan çok önemli derslerle çok şükür dünyada çok saygın ve rekabetçi bir konumdadır" dedi.


KREDİ ARTIŞINDA 6 YILIN REKORU

"2000'li yılların başında yaşanan...