25 / 04 / 2024

Zone Gaziemir ne zaman teslim

Zone Gaziemir ne zaman teslim

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşmasıyla Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisinin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar?

Landor Gaziemir fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor.

Landor Gaziemir ev fiyatları!

Satışların devam ettiği ve yaşamın 2019 yılının Aralık ayında başlayacağı Landor Gaziemir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Pek projede ev fiyatları ne kadardan başlıyor?

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir'in Gaziemir ilçesi Beyazevler semtinde vatandaşlar, alt yapı çalışması tamamlanan yolların haftalardır asfaltlanmamasına tepki gösterdi. Haftalardır asfalt bekleyen yol, bu süreçte trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. 

Gaziemir'de zeytinliklerin imara açılmasına tepki geldi!

Halil İbrahim Şenol'un kentteki çevre sorunlarına dikkat çekmesi ve destek istemesi üzerine 'Susma haykır, taş ocağına hayır' sloganıyla örgütlenen Gaziemir Çevre Platformu, yaşanan çevre katliamının önüne geçmek için harekete geçti

Gaziemir'deki Hotel by Kepi Mayıs'ta açılıyor!

Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak.

Gaziemir Yeni Fuar Alanı açıldığında Kültürpark ne olacak?

Gaziemir ’deki yeni fuar alanı açıldığında Kültürpark ’ın durumu İzmirli’yi meraklandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise faaliyetteki hollerin işlevi hakkında henüz karar verilmediğini söylüyor

Gaziemir'de 4 milyon 403 bin TL'ye satılık dubleks işyeri!

İzmir İli Gaziemir İlçesi'nde bulunan 339.95 metrekare yüzölçümüne sahip olan dubleks işyeri Gaziemir Belediyesi tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 10:30'da ihaleye çıkıyor.

İzmir Gaziemir Fuar Alanı ne zaman açılacak?

İzmir Gaziemir Fuar Alanı projesi ne zaman tamamlanacak? Gaziemir Fuar Merkezi ne zaman hizmete açılacak? İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir Fuar Alanı'nda neler olacak? İzmir Fuarı, Gaziemir'e mi taşınıyor? İşte cevaplar...

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

Zone Gaziemir ne zaman teslim Haberi

Zone Gaziemir ne zaman teslim

Yepyeni bir iş merkezi konsepti ile tasarlanan Zone Gaziemir projesinde 260 metrekareden 1.150 metrekareye kadar showroom, depo, ofis ve imalathane üniteleri, VIP restoranı, teras bahçeleri, otoparkları, modüler ofis sistemleri bulunuyor. 
 
Zone Gaziemir'de 70 araçlık kapalı otopark, 200 araçlık açık otopark alanı yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 70 bağımsız birim planlanıyor.

İntegral Yapı imzasını taşıyan Zone Gaziemir projesi 9 bloktan oluşacak. Sarnıç Ormanı'na komşu olacak proje Aydın Otoyolu, Çeşme Otobanı ve Adnan Menderes Havalimanı ve Sarnıç İzban İstasyonu'na çok yakın konumda yer alacak. 


  
2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek Zone Gaziemir projesinin çevresinde Ege Serbest Bölge, Sarnıç Organize Sanayi Bölgesi, Fuar İzmir, Optimum AVM bulunuyor. 

Zone Gaziemir projesinde 2 bin 600 metrekarede peyzaj alanları,...