19 / 04 / 2024

Zonguldak Madenci Konutu Müzesi

Zonguldak Madenci Konutu Müzesi

Zonguldak Kent Konseyi'nın "Madenci Konutu Müzesi" için Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptığı başvuruya olumlu cevap geldi. Kent Konseyi Başkanı Yesarı Sezgin, "Zonguldak için artı değer yaratma ve kazandırma görevimiz devam edecektir" dedi.

TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Zonguldak Çaycuma'da toplam 384 konutu kura ile satacak. Peki, TOKİ Zonguldak Çaycuma kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Zonguldak'ta emekliler için 524 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında, işçi kenti olarak bilinen Zonguldak’ta emekliler için 524 konutu satışa sunuyor.

Zonguldak Madenci Konutu Müzesi talebi onaylandı!

Zonguldak Kent Konseyi'nın "Madenci Konutu Müzesi" için Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptığı başvuruya olumlu cevap geldi. Kent Konseyi Başkanı Yesarı Sezgin, "Zonguldak için artı değer yaratma ve kazandırma görevimiz devam edecektir" dedi.

Zonguldak'ta 2B arazilerine pankartlı eylem!

Zonguldak'ta, '2B' arazileri üzerinde konutu bulunanlar, arazilerin satışı için belirlenen bedelin düşürülmesini sağlayamayan siyasetçilere karşı "2B sorunu çözülene kadar gönlümüz ve semtimiz siyasetçilere kapalıdır" yazılı pankartla eylem yaptı.

Zonguldak'ta 2B eylemi yapıldı!

Zonguldak'ta 2B eylemi yapıldı. Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan Tepebaşı, Bağlık, Yeşil ve de İnağzı mahallelerinin sakinleri, Türk bayrağı ve dövizler taşıdı, slogan attı.

Zonguldak'a 5 bin 338 toplu konut yapıldı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak Madenci Anıtı önünde düzenlenen mitingde konuştu. Başbakan Erdoğan, Zonguldak'a 12 yılda 5 katrilyon yatırım yaptıklarını belirtti...

Zonguldak'ta yeni madenci anıtının montajı tamamlandı!

Zonguldak'ta yeni madenci anıtının montajı tamamlandı. Ankara'daki özel şirkete 60 bin liraya yaptırılan, madenci elleri, bareti ile kömür motifinden oluşan anıt, Zonguldak Valiliği yanındaki kavşağa monte edildi...

Osmaniye Valiliği, City 328'deki 26 konutu satışa çıkardı!

Osmaniye Valiliği İl Encümeni Başkanlığı, City 328 Konutları içerisinde bulunan 26 konutu 300 bin 800 TL ile 406 bin 500 TL arasında değişen muhammen bedeller ile satışa çıkardı. İhale, 06 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 234 konutu satışa sunuyor! 217 TL taksitle!

TOKİ, alt gelir grubu projesi kapsamında Ankara Mamak 2. Etap'ta 234 adet konutu satışa sunuyor. Konutların en düşük fiyatı 43 bin 231 TL ve en yüksek fiyatı 75 bin 483 TL

Çöküntüler korkutmaya başladı; Zonguldak'ta jeolojik tarama yapılacak!

Zonguldak'ta maden galerilerinde oluşan boşluklar yer yüzeyinde çatlak, yer yarılması ve tasman adı verilen kaymalara yol açıyor. Birçok ev bu şekilde hasar görürken, mahalleliler endişe içinde yaşıyor. Valilik ile Bülent Ecevit Üniversitesi arasında İnci

Irmak-Karabük-Zonguldak demiryolu hattına ilk çivi 75 yıl sonra çakılacak!

Binali Yıldırım, 1937 yılında yapımı tamamlanan Irmak-Karabük-Zonguldak demiryolu hattına 75 yıldır tek bir çivi dahi çakılmadığını belirterek, demiryollarının yenilenerek, yeniden ayağa kaldırıldığını söyledi.

ÖİB, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te 11 adet arsa satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te bulunan 11 adet arsayı satışa çıkardı

ÖİB'den Elazığ ve Zonguldak'ta 6 adet satılık arsa!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı; Elazığ ve Zonguldak'ta bulunan 6 adet arsayı satmak üzere ihale düzenliyor

Zonguldak Madenci Konutu Müzesi Haberi

Zonguldak Madenci Konutu Müzesi

Zonguldak Kent Konseyi'nın "Madenci Konutu Müzesi" için Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) yaptığı başvuruya olumlu cevap geldi. 


Kent Konseyi Başkanı Yesarı Sezgin, yaptığı açıklamada, "Zonguldak Kent Konseyi olarak kentimize yeni bir kültür tesisi kazandırma amacı ile yaptığımız girişimin olumlu karşılanması ve proje içerisine dahil edilmesi bizleri sevindirmiştir. Zonguldak için artı değer yaratma ve kazandırma görevimiz ve çabalarımız devam edecektir" dedi.


TOKİ Başkanlığı Kentsel Yemleme Dairesi Başkanı adına Gürol Konyalıoğlu imzasıyla gönderilen cevap yazısı şöyle: "İdaremiz ile Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek olan Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesine İlişkin Ana Protokol, 22 Ağustos 2012 tarihinde İdaremiz tarafından imzalanmış olup, söz konusu proje kapsamında çalışmalar devam etmektedir. Zonguldak Kent Konseyi Başkanlığından 1 Şubat 2016 tarihli...