19 / 04 / 2024

Zorlu Center ödül aldı

Zorlu Center ödül aldı

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık görüldü.

Zorlu Center, Stevie International Business Awards'tan 4 ödül aldı!

Zorlu Center, 12'ncisi düzenlenen Stevie International Business Awards'tan ödülle döndü. Dünyada en başanlı kurum ve projelerin değerlendirildiği yarışmada Zorlu Center'a 2 altın, 2 gümüş ödül verildi.

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Yılın gökdeleni ödülü Rönesans İnşaat'ın!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

16 bin parça camdan oluşan Lakta Center yılın gökdeleni seçildi!

Rusya’nın St.Petersburg şehrinde bulunan Lakta Center, Emporis 2020 Gökdelen Ödülü'nün sahibi oldu. Avrupa’nın en yüksek binası olan gökdelen, 87 katlı ve 462 metre uzunluğuna sahip ve 16 bin parça camdan oluşuyor.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Zorlu Center'dan UVC teknolojisine 2 milyon TL'lik yatırım!

Zorlu Center, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini arttırıyor. 2 milyon TL’den fazla yatırımda bulunan Zorlu Center, kapalı alanlarda yer alan hava kalitesini en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Zorlu Center'de 8 milyon TL'ye icradan satılık rezidans!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 30 ada, 165 parselde kayıtlı olan Zorlu Center projesindeki 805 numaralı rezidans daire 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Emina Jahovic Zorlu Center’a taşınıyor!

Emina Jahovic eski eşi Mustafa Sandal’a mecburen komşu oluyor. Emina, çocuklarını düşünerek eski eşinin oturduğu Zorlu Center’a taşınıyor.

Zorlu Center’daki iki rezidansını satan iş adamı kim?

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Zorlu Center ödül aldı Haberi

Zorlu Center ödül aldı

Zorlu Center, Kanada'da düzenlenen Stevie International Business Awards'tan dört ödül ile döndü. Miles and Smile kampanyası ile 'Yılın En İyi Pazarlama Kampanyası Ödülü'nü ve Sonbahar Festivali ile 'Yılın En İyi Halka İlişkiler Kampanyası Ödülü'nü alan Zorlu Center; Yeni Yıl Festivali ve Konsept Çocuk Aktiviteleri ile 'Yılın En İyi Halkla İlişkiler Kampanyası' ödüllerine layık...