23 / 04 / 2024

zorlu center satılık

zorlu center satılık

Açılışının üzerinden 1.5 yıl geçmesine rağmen Zorlu Center'da rezidans satışları tamamlanamadı. Ulusal ve uluslararası şirketler tarafından ofise çevrildiğine dikkat çekiliyor.

Zorlu yarışta ipi Türk mimarlar göğüsledi

Zincirlikuyu'daki eski Karayolları arsasına yapılacak Zorlu Center için açılan uluslararası yarışmada, Türk mimarlar finale kalırken dünyaca ünlü mimarlar elendi.

Zorlu Center'ın havadan görüntüleri!

Zincirlikuyu'da yer alan Zorlu Center projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Ballı Business Center satılık!

Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Ballı Business Center satılık ofislerin büyüklükleri 110 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Ankara Kaşmir Center satılık!

Ankara'nın Eryaman ilçesinde hayata geçen Kaşmir Center projesi Susuz Gölü'nün yanında inşa edilecek. Ankara Kaşmir Center satılık daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yayılacak.

Kaşmir Center Eryaman satılık!

Kaşmir Center Eryaman satılık daire tipleri 6 farklı tipte tasarlanıyor. 55 bin 273 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 450 tane daire ve 8 tane ticari birim bulunuyor.

Antriva satılık villa!

Antriva satılık villa bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, tenis, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantıları, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor...

Ankara Prestij İncek Evleri satılık daire!

Ankara Prestij İncek Evleri satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İncek Prestij Evleri'nde dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar oda

Fikirtepe Brooklyn Park satılık daire!

Fikirtepe Brooklyn Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Brooklyn Park projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, peyzaj alanları bulunuyor...

Vadikent satılık daire fiyatları!

İçinde otopark, güvenlik, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları gibi sosyal alanların bulunduğu Vadikent satılık daire fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde bulunuyor.Projeye 0 312 236 44 66 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Dumankaya Mozaik satılık fiyatları!

Dumankaya Mozaik satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yer alan projede fitness center, yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna ve yürüyüş yolları bulunuyor.

zorlu center satılık Haberi

zorlu center satılık

İstanbul'un en pahalı projelerinin başında yer alan Zorlu Center'da, açılışın üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen satışı tamamlanamayan rezidans bölümünün ulusal ve uluslararası şirketler tarafından ofise çevrildiğine dikkat çekiliyor. Ekonomist'in haberine göre, Limak Holding ve Kibar Holding’in merkez ofislerinin Zorlu Center'da rezidans bölümünde konumlanması bu görüşü destekliyor.



Ancak konuyla ilgili Zorlu Gayrimenkul'den yapılan açıklamada, "Mevcut kat mülkiyetine uygun olarak Zorlu Center'da ofis ve home-ofis çözümlerimiz planlandığı gibi ilerliyor, bunların dönüştürülmesi gibi bir gündemimiz bulunmuyor" denildi.Gelen bilgilere göre Zorlu Center Kule ve Teras rezidanslarının büyüklükleri 117 m2 ile 735 m2 arasında değişiyor ve 1+1'den 5.5+1'e kadar farklı tipte dairelerden oluşuyor. Ofis fonksiyonu ise 18 bin metrekare olarak Teras Evler bölümünde yer alıyor.



Rezidans ve ofislerin metrekare satış fiyatları 9 bin 500 ile 18...