19 / 04 / 2024

zorlu holding gayrimenkul zorlu holding ödülleri

zorlu holding gayrimenkul zorlu holding ödülleri

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Ral Yatırım Holding de GYO oluyor! SPK'ya başvuru yapıldı!

Ral Yatırım Holding, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşüm için SPK'ya başvurdu. İşte detaylar...

Zorlu Holding'ten yeni inşaat şirketi! Tam 324 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu yeni şirket kurdu. Marma Konut İnşaat A.Ş., Beşiktaş'ta kuruldu. 

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Abdül Batur'dan Zorlu Konak açıklaması! 

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’in olduğu bilinen Zorlu Konak projesinde ki gökdelenin yüksekliği ile ilgili yaşanan tartışmalar sıcaklığını koruyor. Konuya dair yaşanan son gelişmeler haberimizde...

Zorlu Konak projesinde yükseklik tartışmaları hız kesmiyor!

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’e ait gökdelen projesinin yüksekliğine ilişkin yaşanan tartışmalı süreç hız kesmiyor. TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, gündemden düşmeyen ‘Zorlu Projesi’ne ilişkin yeni bir yazılı açıklama yaptı.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Zorlu Konak kaç katlı olacak?

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Zorlu Holding'in gökdelen projesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Zorlu Holding'in acı günü! Saide Zorlu vefat etti!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Başkan Yardımcısı Zeki Zorlu'nun anneleri Saide Zorlu vefat etti. Kipaş Holding taziye ilanı yayınladı.

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Kalyon Holding tecrübesini gayrimenkule taşıyor!

Kalyon Holding gayrimenkul sektöründe ilk yatırımını Üsküdar’da hayata geçirecek. Holding, altyapı ve üstyapı inşaat çalışmalarındaki deneyimini gayrimenkule uygulayacak…

zorlu holding gayrimenkul zorlu holding ödülleri Haberi

zorlu holding gayrimenkul zorlu holding ödülleri

Zorlu Holding, Stevie Awards 2016'da web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı. Holding açıklamasına göre, kendi kategorilerinde dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği ve bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Stevie Awards 2016'nın uluslararası iş ödülleri sahipleri belli oldu. Zorlu Holding, Stevie Awards'ta kurum ve şirketlerin en iyi website uygulamalarının değerlendirildiği websitesi kategorisinde 3 farklı ödüle birden layık görüldü.


60 ülkeden 15 farklı kategoride 3 bin 800 şirketin çalışmalarıyla başvurduğu ve dünyaca kabul gören en başarılı kurumları ödüllendiren program kapsamında Zorlu Holding, website kategorisinde "En İyi Çeşitlendirilmiş Servis", "En İyi Kar Amacı Gütmeyen Kuruluş" ve "En İyi Arayüz" alanlarında olmak üzere 3 ödülün sahibi oldu.


Faaliyet gösterdiği tekstil, elektronik, beyaz eşya ve dayanıklı tüketim ürünleri, enerji, gayrimenkul, savunma sanayi...