25 / 04 / 2024

Günlük araç kiralama fiyatları yüzde 35 zamlandı! Yolcu360, Avis, Garenta, Enterprise... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Günlük araç kiralama fiyatları yüzde 35 zamlandı! Yolcu360, Avis, Garenta, Enterprise... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala araç kiralamaya talep yüzde 100’den fazla arttı! Talep karşılanamadığı için araç kiralama fiyatları ise yüzde 35 arttı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Sincan Motorlu Araç Satıcıları Derneği (SİMAS) Başkanı Gökhan Çalışkan, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala araç kiralama piyasasının canlandığını açıkladı. Araç kiralama firmalarında talebin karşılanamadığını söyleyen Çalışkan "Kiralık araç kalmadı diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Gökhan Çalışkan, talep karşılanamadığı için günlük araç kiralama fiyatlarında yüzde 35'lik bir atış yaşandığını söyleyedi. 

Bayramda günlük araç kiralama fiyatları arttı! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...Araç kiralama sektöründe talebin yüzde 100’den fazla arttığının altını çizen Çalışkan, araç kiralama firamalarının talebi karşılayamadığını vurguladı. Talep karşılanamadığı için araç kiralama fiyatların da yüzde 35 arttığını bildirdi.

"1-2 ay daha bu yükselişin devam edeceğini öngörüyoruz." şeklinde konuşan Çalışkan, tüketiciler tatile ve memleketine giderken bineceği için genellikle daha geniş tasarıma sahip binek ya da SUV modeller tercih ettiğini söyledi. Gökhan Çalışkan,"Bu segmentte araç kiralaması yapan firmaların neredeyse tüm rezervasyonları dolmuş durumda.” dedi.

Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön