25 / 04 / 2024

Gürsel Baran'dan vergi indirimi değerlendirmesi!

Gürsel Baran'dan vergi indirimi değerlendirmesi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada, "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın, bazı hizmetlerde KDV ve kira stopaj indirimi gerçekleştireceği haberi, bu konuda talepleri olan üyelerimize bayram hediyesi oldu" dedi.



Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Twitter hesabından, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve 2020 yılı sonuna kadar geçerli olacak vergi indirimlerine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu vergi indirimlerinin tüccarlar için büyük anlam taşıdığını dile getiren Baran, "Bu destek için Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu bayram vuslat olsun dileğinde bulunmuştuk, güzel haberlere kavuştuk." dedi.

Baran, vergi indirimiyle beraber Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan ATO üyelerinin taleplerinden bazılarının daha olumlu sonuçlandığını dile getirerek "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın, bazı hizmetlerde KDV ve kira stopaj indirimi gerçekleştireceği haberi, bu konuda talepleri olan üyelerimize bayram hediyesi oldu." dedi.

 

Bakan Albayrak duyurdu: KDV oranlarında indirime gidildi!


Geri Dön