23 / 04 / 2024

Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları!

Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları!

Firma: İkan İnşaat - Aras

Proje: Bendis Villaları

Dubleks ve tripleks villaların bulunduğu proje İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor. .Projede toplam 42 adet villa yer alıyor. Güvercin Koyu Bendis Villaları fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.



Villa büyüklüklerinin 250 metrekareden başlangıç gösterdiği projede dubleks ve tripleks villalar yer alıyor. Proje toplam 42 adet villadan meydana geliyor.


Ortak etkinleri içerisinde çocuklar için oyun parkı, yüzme havuzu, site içi yürüyüş parkuru, cafe ve restaurant, basketbol sahası, voleybol sahası, minyatür futbol sahası, açık hava fitness aletleri yer alıyor.


Her villaya özel 40 metrekarelik özel hobi bahçesi bulunan proje toplam 21 bin 500 metrekare arsa alanına yayılıyor. Proje deniz manzaralı evlerden meydana geliyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. 


Konum bilgisine göre proje Ayvalık'a 14 kilometre, Burhaniye'ye 19 kilometre , Edremit ve Akçay'a 28 kilometre, Altınoluk'a 45 kilometre, İzmir'e 150 kilometre mesafede bulunuyor. 


Güvercin Koyu  Bendis Villaları  fiyatları 550 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje Balıkesir İl'i Gömeç'e bağlı Karaağaç beldesindeki Artur/Güvercin Koyu'nda yükseliyor.


Adres: Karaağaç Mah. Artur Güvercin Koyu Gömeç/Balıkesir


Telefon : 444 90 88

http://www.bendisvillalari.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön