20 / 04 / 2024

Güzaldağ Kayak Merkezi, kayakseverlerin akınına uğradı!

Güzaldağ Kayak Merkezi, kayakseverlerin akınına uğradı!

Muş'ta kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaştığı Güzeldağ Kayak Merkezi, kayakseverlerin akınına uğradı.Kentte güzel havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kaymanın keyfini sürdü...



Kentte güzel havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kayak tesisinde hem karın hem de piknik yapıp kaymanın keyfini sürdü.


Hafta sonunu en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla tesise akın eden vatandaşlar, kar üstünde renkli görüntüler oluştururken, bir taraftan da sosyal tesislerde dinlenmenin tadına vardı.


Kentte böyle bir sportif aktivitenin olmasını önemsediklerini ve karın keyfini piknik yapıp kayarak çıkardıklarını belirten vatandaşlar, yeni bir haftaya daha zinde başlama fırsatı bulduklarını ifade etti.


Muş Gençlik Meclisi tarafından kayak tesisinde yapılan kar festivali kapsamında düzenlenen yarışmanın ardından kayak merkezindeki vatandaşlar müzik eşliğinde halaylar çekti.


Muş Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Davut Yücel, yaptığı açıklamada, kayak sezonunun devam etmesinden dolayı Muş gençliği için festival düzenlediklerini belirterek, "Gençler arasında çeşitli yarışmalar düzenledik. Burada gençlerimizin güzel vakit geçirmelerini amaçladık" dedi.


AA


Geri Dön