18 / 04 / 2024

Güzaldağ Kayak Merkezi 2014 projeleri

Güzaldağ Kayak Merkezi 2014 projeleri

Muş'ta kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaştığı Güzeldağ Kayak Merkezi, kayakseverlerin akınına uğradı.Kentte güzel havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kaymanın keyfini sürdü...

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor!

Konaklı Kayak Merkezi'nin 3 bin 170 rakımlı Karakaya Tepesi'nde yer alan Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de açılıyor. Gözlemevi toplam 200 milyon TL'ye inşa ediliyor.

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi kiralama ihalesi 27 Kasım'da!

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezi ve Rekreasyon Alanını kiralama ihalesi 27 Kasım 2018 tarihinde yapılacak...

Gaziantep Güvenevler Sanat Merkezi açıldı!

Gaziantep’te kültürel ve sanatsal etkinliklerin daha çok yapılması için imkanı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güvenevler Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi 2020'de açılacak!

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde inşaatına başlanan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde son yaklaşıldı. 102 yatak kapasiteli merkezin 2020 yılının Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Ağrı Eleşkirt'te kayak merkezi için acele kamulaştırma yapılacak!

Ağrı İli, Eleşkirt İlçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların, Güneykaya Köyünde atıl durumda bulunan kayak merkezinin faaliyete geçirilmesi projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Güzaldağ Kayak Merkezi 2014 projeleri Haberi

Güzaldağ Kayak Merkezi 2014 projeleri

Kentte güzel havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kayak tesisinde hem karın hem de piknik yapıp kaymanın keyfini sürdü.


Hafta sonunu en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla tesise akın eden vatandaşlar, kar üstünde renkli görüntüler oluştururken, bir taraftan da sosyal tesislerde dinlenmenin tadına vardı.


Kentte böyle bir sportif aktivitenin olmasını önemsediklerini ve karın keyfini piknik yapıp kayarak çıkardıklarını belirten vatandaşlar, yeni bir haftaya daha zinde başlama fırsatı bulduklarını ifade etti.


Muş Gençlik Meclisi tarafından kayak tesisinde yapılan kar festivali kapsamında düzenlenen yarışmanın ardından kayak merkezindeki vatandaşlar müzik eşliğinde halaylar çekti.


Muş Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Davut Yücel, yaptığı açıklamada, kayak sezonunun devam etmesinden dolayı Muş gençliği için festival düzenlediklerini belirterek, "Gençler arasında çeşitli yarışmalar düzenledik. Burada gençlerimizin güzel vakit geçirmelerini amaçladık"...