27 / 04 / 2024

Hafele Konsept'ten konutlara özel tasarımlı demontaj ürünleri!

Hafele Konsept'ten konutlara özel tasarımlı demontaj ürünleri!

Hafele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu uygulamayla konut başta olmak üzere otel, ofis ve hastanelere yönelik özel tasarımlı ürünler sunduklarını dile getirdi.



Hafele Konsept Stüdyo yaklaşımı ile 11 bin çeşit ürün ailesi içinden renk, stil ve işlev olarak birbirleri ile uyumlu, farklı bütçe seçeneklerinde uyumlulaştırılmış çözümler sunduklarını belirten Hafele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu uygulamayla konut başta olmak üzere otel, ofis ve hastanelere yönelik özel tasarımlı ürünler sunduklarını dile getirdi.


2016 yılının Hafele Türkiye için büyüme yılı olarak kabul edildiğini belirten Uytun, "Otel ve hastane yatırımlarımız devam ediyor. Bunun yanında Hafele ürün ve hizmetleri sektörde tercih edilirliğini artırıyor. Marka olarak teknolojiye ve insan kaynaklarına yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık" dedi. 


Son kullanıcının deneyimini yakından incelediklerini kaydeden Hilmi Uytun, son kullanıcı için önemli farkların farkında olarak sağlam, işlevsel, estetik, ve teknolojik yenilikçilik sunan tasarımlar ile ürünleri üzerinden mutluluk sattıklarını ifade etti. 2016 yılı itibarıyla bu yaklaşımı komşu ülkelere ihraç etmeye başladıklarının altını çizen Uytun, "İhracatı her zaman önemsedik. Şimdi ise bunun doğru bir karar olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin coğrafi konumu gereği Hafele Türkiye, çevre ülkelere hizmet sağlayan bölgesel bir yönetim merkezi olarak hizmet veriyor. Başta İran, Gürcistan ve Kıbrıs olmak üzere Türkiye'de uyguladığımız insiyatifleri bölgede yaygınlaştırmak istiyoruz, aynı projeleri bu ülkelerde de gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 


Yeni uygulamalarından da bahseden Hilmi Uytun, "Endüstriyel mobilya üretiminin dışında 2015 yılında 'Konutlara Hafele Konsept Projesi' adı altında yeni bir uygulama getirdik. Hafele Konsept Stüdyo yaklaşımı ile 11 bin çeşit ürün ailesi içinden renk, stil ve işlev olarak birbirleri ile uyumlu, farklı bütçe seçeneklerinde uyumlulaştınlmış çözümler ile konut başta olmak üzere otel, ofis ve hastanelere yönelik özel tasarımlı ürünler sunuyoruz" şeklinde konuştu. Diğer yandan, 2016 yılının Hafele Türkiye için büyüme yılı olarak kabul edildiğini anlatan Uytun, otel ve hastane yatırımlarının devam ettiğini belirterek, Hafele ürün ve hizmetlerinin sektörde tercih edilirliğini artırdığını vurguladı. Uytun, teknolojiye, insan kaynaklarına yaptıkları yatırımların karşılığını da son dönemde almaya başladıklarını ifade etti. 


"Demonte mobilyadaki parçaların pratik şekilde bağlanmasını sağlıyoruz" Firmalarının mobilya aksesuarları, kapı donanımları, inşaat ve mimari donanımlar alanında uzmanlaştığını vurgulayan Hilmi Uytun, şirketin kuruluşuna da temel teşkil eden mobilya sektörünün ihtiyacım karşılayacak bağlantı elemanlarım 92 yıllık tecrübeyle ürettiklerini belirtti. 


Demonte mobilyadaki parçaların birbirine en dayanıklı ve pratik şekilde bağlanmasını sağlayan Minifıx™ markasının patent sahibi olduklarını kaydeden Uytun, şöyle devam etti: "Hafele'nin bağlantı elemanı Minifix™'in ismi zaman içinde sektöre mal oldu ve üretim alanında bir bağlantı mekanizması onun adıyla anılır oldu. 


Özellikle endüstriyel ve yüksek montanlı üretim yapan mobilya üreticileri, mobilyaların parçalara ayrılarak, sevk edilmesinin getirdiği mali avantajlar, yerinde ve hızlı montaja izin veren kolay kullanımı, sağlam tutuşu ile Minifix™ kullanımına ağırlık veriyor. Ayrıca, verimliliğe olan katkısı ile Minifix™ bağlantı elemanı sektörde farklılık oluşturdu." Uytun, yurt genelinde uzman hizmeti müşterilerine yakın kılmak adına 18 mağazası ve nihai tüketiciye yüzde 100 Hafele aksesuarları kullanarak, üretim hizmeti veren, 100'ün üzerinde mobilya, kapı, banyo üreticisi olarak işinde uzman Hafele Kalite Noktaları bulunduğunu vurguladı. 


Dünya


Geri Dön