29 / 03 / 2024

Hafele Konsept özel tasarımlı demontaj ürünler

Hafele Konsept özel tasarımlı demontaj ürünler

Hafele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu uygulamayla konut başta olmak üzere otel, ofis ve hastanelere yönelik özel tasarımlı ürünler sunduklarını dile getirdi.

Yücesoy Konsept Çiğli iletişim!

Yücesoy Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Yücesoy Konsept Evleri fiyat!

Premium 1 oda 1 salon daireler bulunan  Yücesoy Konsept Evleri'nde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

İzmir Yücesoy Konsept teslim tarihi!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan Yücesoy Konsept Çiğli projesinde ön satış dönemine özel fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor..

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertan Küçükgüzel ve Kahan Kara ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Manço Mimarlık, S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülü aldı!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Hatay İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi Projesi S-Arch 2016 Konsept Tasarım Özel Mansiyon Ödülünü Aldı

Hafele Konsept'ten konutlara özel tasarımlı demontaj ürünleri!

Hafele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu uygulamayla konut başta olmak üzere otel, ofis ve hastanelere yönelik özel tasarımlı ürünler sunduklarını dile getirdi.

Golden Tulips, Hafele ile konsept geliştirdi!

Kayseri'de 10 bin konut yaptıktan sonra İstanbul'a çıkarma yapan Suat Altın İnşaat, Kartal'daki ilk projesi Golden Tulips için Hafele ile birlikte yeni bir konsept geliştirdi.

Sinpaş GYO'dan Ramazan'a özel yüzde 11 fiyat avantajı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul, Ankara ve Bursa’daki konsept projelerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 11 ayın sultanı Ramazan’a özel yüzde 11 oranında indirim fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor.

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim!

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen kadınlara Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Aydos Country’de lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Sinpaş GYO’nun Anadolu Yakası’nda geliştirdiği doğa ile iç içe, oksijeni bol bir yaşam sunan konsept projesi Aydos Country’de lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı yoğun istek üzerine devam ediyor.

Hafele'nin mutluluk temaları otel odalarında!

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarımıyla otel odalarına taşıyor. Hafele'nin mutluluk temaları otel odalarında.

Dumankaya'dan özel yaz fırsatları! 72 ay sıfır faiz!

Dumankaya İnşaat, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinde hayata geçirdiği Dumankaya hi-Fit, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Adres Natura ve Flex Kurtköy projelerinde müşterilerine özel fırsatlar sunuyor...

Hafele Konsept özel tasarımlı demontaj ürünler Haberi

Hafele Konsept özel tasarımlı demontaj ürünler

Hafele Konsept Stüdyo yaklaşımı ile 11 bin çeşit ürün ailesi içinden renk, stil ve işlev olarak birbirleri ile uyumlu, farklı bütçe seçeneklerinde uyumlulaştırılmış çözümler sunduklarını belirten Hafele Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, bu uygulamayla konut başta olmak üzere otel, ofis ve hastanelere yönelik özel tasarımlı ürünler sunduklarını dile getirdi.


2016 yılının Hafele Türkiye için büyüme yılı olarak kabul edildiğini belirten Uytun, "Otel ve hastane yatırımlarımız devam ediyor. Bunun yanında Hafele ürün ve hizmetleri sektörde tercih edilirliğini artırıyor. Marka olarak teknolojiye ve insan kaynaklarına yaptığımız yatırımların karşılığını almaya başladık" dedi. 


Son kullanıcının deneyimini yakından incelediklerini kaydeden Hilmi Uytun, son kullanıcı için önemli farkların farkında olarak sağlam, işlevsel, estetik, ve teknolojik yenilikçilik sunan tasarımlar ile ürünleri üzerinden mutluluk sattıklarını...