28 / 03 / 2024

Hakan Tütüncü: İskan ve ruhsatla ilgili sorunlar çözüldü!

Hakan Tütüncü: İskan ve ruhsatla ilgili sorunlar çözüldü!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iskan ve ruhsatla ilgili problemlerini çözdüğü, kat artışı talebini karşıladığı inşaat malzemecileri sitesi esnafının, yeni yer isteğinin karşılanması için de gereken desteği sağlayacağını ifade etti.




Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, taleplerini dinlemek amacıyla İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’ni ziyaret etti. Site esnafının yer aldığı ziyarette konuşan İnşaat Malzemecileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şerafettin Şimşek, işyerlerinin mülkiyetle ilgili problemlerini çözmesi ve kat artışı taleplerinin karşılamasından dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Başkan Tütüncü’nün her zaman yanlarında olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şimşek, mevcut sitenin talebi karşılayamamasından dolayı yeni bir yer arayışında olduklarını aktardı.

Başkan Hakan Tütüncü de 1. döneminde İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin, iskan ve ruhsatla ilgili mülkiyete problemini çözdüklerini, sitenin yollarının kaldırımını ve asfaltını da yaptıklarını söyledi. 2. dönemlerinde ise sitenin kat artışı talebini karşıladıklarını kaydeden Tütüncü, “ Hurdacılar ve inşaat malzemecileri sitelerimizi kapsayan ve 1 kat artışı imkanı getiren 1\1000 uygulama imar planı revizyonu meclisimiz tarafından onaylandı. Yeni imar düzenlemesi ile esnafımız daha modern işyerleri yapabilecekler.” dedi

Tütüncü, kooperatifin yeni yer talebinin karşılanması için gereken desteği vereceğini belirterek, “Halkımızın, esnafımızın nerede menfaati varsa oradayız. Biz bir tane daha fazla eser üretebilmenin gayretindeyiz.” diye konuştu.

Site esnafı, ziyaretin anısına Başkan Hakan Tütüncü’ye, üzerinde fotoğrafının olduğu bakır tabak hediye ettiler


Antalya Ekspres Gazetesi 


Geri Dön