29 / 03 / 2024

Hakimoğlu Tavukçuluk Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hakimoğlu Tavukçuluk Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kamuran Aydemir ve Lokman Aydemir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.




Hakimoğlu Tavukçuluk Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül 2017'de Kamuran Aydemir ve Lokman Aydemir ortaklığında kuruldu.


Hakimoğlu Tavukçuluk Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerinipaketlemek için tesisler kurmak, isletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. Insanların beslenmesinde önemli bir etkinligi olan ve gıda sektörüne konu teskil eden her nevi sıcak, soguk, dondurulmus, kurutulmus ve konsantresi yapılmıs besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satıs yapmak amacı ile gerekli olan satıs magazalarını açmak ve isletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak......ve anasözleşmesindeyazıkı işler.



Hakimoğlu Tavukçuluk Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres;  Çınar Mah.1435.Sk.No.1/3 Esenyurt 



Geri Dön