25 / 04 / 2024

Çatımarket Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Çatımarket Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Koca tarafından kuruldu. 



Çatımarket Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Koca tarafından kuruldu. 

Çatımarket Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat Gayrimenkul Yatırım, Mimarlık Mühendislik; 01) Yurt içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak her türlü küçük ve büyük yapıları, her türlü tesisat işleri, her türlü Konut, Toplu Konut, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları köprü, yol, sınai yapı ve fabrikaların her türlü proje çalışmalarını üslenmek, her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 02) İnşaat ve Hırdavat malzemelerini; (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 03) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak, hırdavat ve aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 04) Baraj ve elektrik santralleri kara yolları, demir yolları, limanlar, köprüler, hava meydanları, istasyonlar, zirai sulama tesisleri, içme suyu ve kanalizasyon boru hattı inşa eder. Bunların teslimine müteakip bakım ve onarımını yapar ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön