25 / 04 / 2024

Haliç Panorama “Tıraş”oldu!

Haliç Panorama “Tıraş”oldu!

Kahraman Yapı tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Haliç Panorama da silüet soruna takıldı. 15 katlı olarak planlanan proje tıraşlanarak 11 kata indirildi. Fakat ruhsat alındıktan sonra satışlar başladığı için herhangi bir mağduriyet yaşanmadı..



Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un silüetini bozan gökdelenlerle ilgili yargıdan silüeti bozan katların yıkım kararı çıkmıştı. Buna göre silüeti bozan katların tıraşlanması kararlaştırıldı. Silüet krizine takılan projelerden biri de Haliç Panorama. Kahraman Yapı tarafından Gaziosmanpaşa Haliç’te hayata geçirilen Haliç Panorama projesi 15 katlı olarak planlandı ama sülieti bozduğu gerekçesiyle projede 4 kat tıraşlanarak 11 kata indirildi. Fakat firma ruhsatı aldıktan sonra satışları başlattığı için müşteriler tarafından herhangi bir mağduriyet yaşanmadı. 

 

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Haliç Panorama projesi 5 bin 150 metrekare alan üzerinde toplam 286 adet konuttan oluşuyor. 


2 etaptan meydana gelen projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 160 bin TL’den başlangıç gösterdiği Gaziosmanpaşa Haliç Panorama projesinde konut teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön