25 / 04 / 2024

Halikarnas 2019'da yeniden açılacak!

Halikarnas 2019'da yeniden açılacak!

Bodrum'un en meşhur gece kulübü ve diskosu Halikarnas 2019 sezonunda tekrar kapılarını açmaya hazırlanıyor...



Bodrum denilince akla ilk olarak eğlence turizmi, ardından da Halikarnas Club gelir. Halikarnas, Bodrum'un en meşhur gece kulübü ve diskosudur. Açık hava özelliği ve 5 bin kişilik kapasitesi ile aynı zamanda sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en popüler diskolarından biridir.

Time, Der Spiegel, RTL ve BBC gibi dünya medya devlerinin övgüyle bahsettiği mekan aynı zamanda dünya starlarının da uğrak yerlerindendi. Mick Jagger, Bette Midler, Dustin Hoffman, Prenses Caroline, Prenses Margaret, Sarah Armstrong, Sting, Richard Branson, John Franco Ferre, Phil Collins, Michael Caine, Ahmet Ertegün, Pamela Anderson, Kid Rock gibi ünlüler Halikarnas'a gelip
eğlenmişlerdi.

1979 yılından bu yana faaliyet gösteren Bodrum Kumbahçe Mahallesindeki kulübü Süleyman Demir işletiyordu. 1999'de mülk sahipleri ile anlaşmazlığa düşen Demir'in hukuki mücadelesi Aralık sonunda aleyhine sonuçlanmıştı. Bodrum 2. Sulh Hukuk Mahkemesi tahliye kararı vermişti. Geçen sürelerde Demir'in itirazları sonuçsuz kaldı. Mekan 2017'de resmen kapandı.

Şimdi Halikarnas tutkunları için güzel haber verme vakti. Para'da yer alan habere göre, ünlü eğlence mekanı Halikarnas 2019 sezonunda tekrar kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu kez yanında güçlü bir ortakla. Turizm ve tekstil sektörünün güçlü gruplarından Tay Group'un Bodrum'da devam eden bir projesi var. Four Seasons Resort Bodrum Hotel'i 2019 yılında açacak. Halikarnas bu projenin içinde yer alacakmış. Tutkunlarına duyurulur.


Geri Dön