20 / 04 / 2024

Halkbankası 2022 promosyon ne kadar? İşte Halkbank emekli promosyonu 2022!

Halkbankası 2022 promosyon ne kadar? İşte Halkbank emekli promosyonu 2022!

Halkbankası 2022 promosyon ne kadar? sorusu emekliler tarafından sorulmaya devam ediliyor. İşte Halkbank emekli promosyonu 2022!



EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Emekli maaşını Bankamız aracılığıyla alan veya maaşını Bankamıza transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

HALK BANK 2022 PROMOSYONU NE KADAR? HALK BANKASINDAN NE KADAR PROMOSYON ALINIYOR?

Maaşını Halk bankasına taşıyan ve 1.500 TL altında emekli maaşı alan vatandaşlara, 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılmaktadır.

HALK BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halk Bankası emekli promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı şu şekilde yapabilirsiniz;

  • Tüm Halkbank şubelerinden,
  • Bank24 ATM’lerinden,
  • 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattını arayarak ya da
  • Halkbank İnternet Şubesi'nden istediğiniz emekli promosyonuna dair işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR?

Emekli promosyonu veren bankalar bir süredir gündemde yer alıyor.  Promosyon veren bankalar milyonlarca emeklinin dikkatini çekmeye hala devam ediyor. İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve diğer tüm bankalar müşterilerine bankalarına maaşlarını taşıması halinde çok ciddi promosyon olanağı sunuyor. Durum böyle olunca da banka emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılmaya devam ediliyor.

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar?

Ziraat Bankasından yeni haber! Başvuru yapar yapmaz hediye ediliyor!

Bankalar yeni kredi faiz oranlarını duyurdu! İşte Halkbank, ING, Vakıfbank, Ziraat bankası faiz oranı…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön