19 / 04 / 2024

Halkbank 2022 promosyon ne kadar veriyor?

Halkbank 2022 promosyon ne kadar veriyor?

Halkbank 2022 promosyon ne kadar veriyor? Halkbank promosyonları ne zaman verilecek? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!



HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

Halkbank emekli promosyonu ne kadar ödeme yapıyor, şartları nelerdir? şeklindeki sorular son günlerde milyonlarca emeklinin sorduğu ve cevap aradığı sorulardır. Emekliler, zamlı temmuz ayı maaşlarını aldı. Daha sonra ise bankaların da promosyon yarışı başladı. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olan vatandaşlar, maaşlarını istedikleri bankadan alabiliyor.

SSK ve Bağ-Kur emeklileri temmuz ayında yüzde 42,35 oranında zamlı maaşlarını aldılar. Zamlı maaşların 26 Temmuz'da hesaplarına geçmesinden sonra bankalar da promosyon yarışını hızlandırdı. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyıp 3 yıl boyunca o bankadan alabiliyor. Maaşlarını taşımak isteyen kişiler, bankaya bildirmek zorundadır. Banka bildirimi banka şubelerinden ya da e-Devlet üzerinden yapabilir.  

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Emekli maaşını Halkbank’tan almak isteyen yanı bu banka aracılığı ile alan veya maaşını Halkbank’a taşıyanlar, tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca bu bankadan alacaklarına dair taahhüdü verdikleri takdirde promosyon ödemesinden yararlanabilirler. Emekli maaşını Bankamıza transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Bankamıza yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

HALKBANK NE KADAR EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Halkbank emekli promosyon ödemelerinin ne kadar olduğu da araştırılan konulardan birdir. 1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi alırlar.

HALKBANK NE KADAR EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNE NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı şu şekilde yapabilirsiniz; Tüm Halkbank şubelerinden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan veya Halkbank İnternet Şubesi'nden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kira davalarına yeni şart geldi! O olmadan artık davalar görülmeyecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kesin talimat: Fiyatları indirin!

Ekmekten sonra simide de mi zam geldi? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön