19 / 04 / 2024

HalkBank konut kredisi faiz indirimi uyguladı!

HalkBank konut kredisi faiz indirimi uyguladı!

HalkBank kampanyalı Hesaplı Evim Konut Kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. HalkBank, Ziraat Bankası ile beraber en düşük konut kredisi faiz oranını kullandıran banka oldu...



HalkBank geçtiğimiz hafta açıkladığı enflasyon endeksli konut kredisi ürününün haricinde bu hafta sabit faizli konut kredisi ürünü içinde indirim uyguladı. HalkBank kampanyalı hesaplı evim konut kredisi için maaş müşterilerine özel faiz oranlarını kaldırarak tüm müşterileri için aynı faiz oranı üzerinden konut kredisi kullandırıyor.

HalkBank Hesaplı Evim Konut Kredisi Faizleri

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; HalkBank tabela konut kredisi faiz oranı olarak yüzde 2.08 faiz oranı uygulasa da kampanyalı hesaplı evim konut kredisi için faiz oranları düşürdü. Banka tüm müşteriler için 10 yıl vade ve 100.00 TL’ ye kadar kullandırımları için yüzde 1.55 konut kredisi faiz oranı uyguluyor. 500.000 TL’ye kadar kullandırımlarında ise yüzde 1.65, üzeri kullanımlar içinde de yüzde 1.69 faiz oranı ile konut kredisi sunuyor.

HalkBank Konut Kredisi Hesaplama

HalkBank’tan hesaplı evim konut kredisi için 100.000 TL tutarda 5 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksitleri yaklaşık 2.600 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi de 154.300 TL’ ye karşılık geliyor.


Geri Dön