28 / 03 / 2024

Hasoğlu Yapı, 12 aileyi daha ev sahibi yaptı!

Hasoğlu Yapı, 12 aileyi daha ev sahibi yaptı!

Proje: Newista Residence

Hasoğlu Şirketler Grubu Newista Residence Projesi' yle, pazar günü misafirlerini ağırladı. Beylikdüzü' nde inşa edilen Newista Residence Projesi' nde bu pazar yaza veda kokteyli yapıldı...




Kokteyle katılan tüm müşterilere sürprizler yapan firma 10 bin TL indirim yaparak peşin satış fiyatının da altına indi. Yoğun ilgi gösterilen yaza veda kokteyli 12 ailenin Newista’dan ev sahibi olmasıyla sona erdi.


Tüm faaliyetlerini insana ve doğaya saygı  ilkesiyle sürdüren Hasan Sever,  Newista Residence  Projesini oturum ve yatırım için ideal bölge olan Beylikdüzü’nde inşaa ediyor.


27 yıllık inşaat tecrübesini Newista Residence ve Newista Life ile pekiştiren firma, residence ayrıcalığını site yaşamıyla birleştiriyor. Toplam 558 daire, 30 dükkan ve ofisten oluşan Newista Residence projesinin Aralık 2014’te teslim edilmesi planlanıyor.


Newista Residence’dan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi ve şirket vadesi kullanabiliyor. Projede  fiyatlar 142.700 TL' den başlıyor. Satışlar da %1 KDV uygulanan projede 1+0 ,1+1 ,2+1 ,3+1 seçeneklerinin yanı sıra teraslı özel dairelerde bulunuyor.Deniz manzaralı dairelerin bulunduğu site eşsiz şehir manzarasıyla şehre tepeden bakıyor.


Newista Residence sosyal alanları arasında yüzme havuzu, fitness center, sauna, hobi odaları, oyun odası, çocuk parkları, ofis ve toplantı odaları, cafe restaurant,kuaför,eczane alanları, AVM üniteleri, süpermarket ve kapalı otopark bulunuyor.



Telefon: 0216 537 66 66

Web Adresi: www.hasogluyapi.com


projeye sor



Geri Dön