25 / 04 / 2024

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 



2021 yılı doğrultusunda hedeflerini anlatan HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş, şube açılışlarına öncelik vereceklerini dile getirdi. Ekonomist'te yer alan habere göre; Karataş bu sene 36 restoran açılışı yapılacağını açıkladı.

HD İskender 2021 de 36 restoran açacak!

Karataş 2021 hedefleriyle ilgili şunları söyledi: 

"Pandemi dönemini en az hasarla atlatmak mümkün olabilir. Mülk sahipleri ile kira indirim pazarlıklarında beraber hareket etmek, satışlar normal seviyelere ulaşana kadar royalty ödemesi almamak birkaç örnek olarak sayılabilir. 2020 yılı finansal anlamda herkes için çok sıkıntılı geçti. Bu şartlar altında bireysel olarak yaşanan ayakta kalma mücadelesi, tüketicileri harcamalar konusunda daha tedbirli olmaya itti. Bu noktada ile kaliteli ürünü uygun fiyatla satabilen işletmeler ön plana çıkacak. HD İskender ve Pidem'de ürün kalitesi, misafir memnuniyeti ve her zaman uygun fiyat odaklı olmamız ön plana çıkmamızı sağlayacak. 2021 yılında HD İskender ve Pidem özelinde 36 yeni restoran açmayı planlıyoruz. Şehir merkezlerini ve yaya hareketinin yüksek olduğu yerleri tercih ediyoruz."

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!


Geri Dön