25 / 04 / 2024

Hendek Altındere çalışmaları tamamlanıyor!

Hendek Altındere çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını Bu kapsamda Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesi için projelendirdiğimiz 33 kilometrelik atıksu hattının 27 kilometresi tamamlandı. Yaklaşık 4,5 Milyon TL değerindeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla artık bu bölgenin atıksuları Hendek Atıksu Arıtma Tesislerimize ulaşacak" diye konuştu. 

Sakaryalı geleceğe hazırlıyoruz Bölgenin atıksu sorununu belirtti. çözüme kavuşturuyor olmanın Rüstem Keleş, "Sakarya Su mutluluğunu yaşadıklarını da ve Kanalizasyon İdaresi olarak belirten SASKİ Genel Müdürü şehrimizin sağlam altyapıya Rüstem Keleş, "Yatırımımız hem kavuşması adına yatırımlarımızı bölgenin hem de şehrimizin çevre sürdürüyoruz. geleceğini yakından ilgilendiriyor. 

SASKİ olarak hayata geçirdiğimiz gerek altyapı yatırımları gerekse çevre koruma çalışmalarıyla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. 

Şu anda şehir genelinde 250 Milyon TL'li bulan yatırımımız var. İnşallah şehrimiz için, şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 



Akşam Haberleri Gazetesi 


Geri Dön